BestMusic.ro » The Amsterdams » The Amsterdams, in deschidere la The Cranberries

The Amsterdams, in deschidere la The Cranberries

The Amsterdams, in deschidere la The Cranberries

Trupa The Amsterdams va deschide concertul celor de la The Cranberries. Recitalul romanilor va incepe de la ora 19.30, in timp ce concertul Cranberries va incepe cu o jumatate de ora mai tarziu decat anuntat initial, de la ora 21.00.

Fanii ambelor trupe pot gasi inca in reteaua Eventim bilete la categoriile: Gazon B (120 lei), Tribuna Oficiala (170 lei) si Gazon A (190 lei). Concertul este organizat de Events si prezentat de Redd’s.

The Amsterdams s-a lansat in 2005, fiind considerata prima trupa romaneasca de muzica indie. Cativa ani mai tarziu, The Amsterdams urca pe scena principalelor festivaluri de muzica din Romania si sustin primele lor concerte in strainatate.

Debuteaza discografic in 2008 cu Automatic EP, de pe care sunt extrase "Suffering & Surfing" si "Petrolize All Mice", piese difuzate la radiouri din Anglia, inclusiv la BBC6. Muzica lor prezenta constant in topurile de muzica alternativa ale radiourilor de profil din Romania.

In 2009 lanseaza albumul Adolessons, o poveste despre calatoria muzicala a trupei, editat si promovat prin eforturi proprii. De pe acest disc, primul single intitulat Chased By The Housewives, atrage atentia iubitorilor de muzica indie din Olanda unde trupa este invitata sa sustina doua concerte in toamna aceluiasi an.

Cea mai recenta productie video, pentru piesa Apple, este realizata de Irina Stanciulescu - coordonator post-productie in echipa filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier".

The Amsterdams au sustinut la inceputul acestui an primul lor turneu extins in Romania, urmat, in luna mai, de primul lor turneu in Europa, la invitatia trupei canadiene, Wolf Parade (Canada).

In prezent trupa lucreaza la noi inregistrari impreuna cu Electric Brother si planuieste o lansare de disc pentru sfarsitul anului.

Intrarea in incinta complexului Zone Arena se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin doua puncte de acces separate.

Variantele oferite de mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou – Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu sau Statia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

Pentru cei care n-au aflat din timp de mutarea concertului de la Stadionul Arcul de Triumf (locatia initial anuntata) la Zone Arena, vor exista autobuze care vor oferi transport gratuit de la vechea locatie la cea noua, in intervalul orar 18.00 – 20.30.

Mai multe stiri despre: concerte 2010  concert cranberries romania  bilete concert cranberries  the amsterdams cranberries 
Publicat pe 16 Iulie 2010 , de Adelina Dobrin

Adauga un comentariu