BestMusic.ro » The Amsterdams » The Amsterdams la Amsterdam!

The Amsterdams la Amsterdam!

The Amsterdams la Amsterdam!

La inceputul lui septembrie, trupa bucuresteana The Amsterdams debuteaza concertistic in Olanda. Formatia va sustine joi, 3 septembrie, un concert in clubul Ekko din Utrecht, si un altul la Amsterdam, in clubul Winston Kingdom, pe 4 septembrie.

Concertele The Amsterdams au loc in cadrul seriei de evenimente bi-lunare "The Blog Parties”, ce aduc in fata publicului trupe tinere din sfera indie.

Cei care nu isi pot insoti trupa preferata in strainatate sunt asteptati pe 5 septembrie la malul Marii Negre, in statiunea Vama Veche, unde The Amsterdams concerteaza in cadrul celei de-a 7-a editii a festivalului Stufstock, alaturi de Timpuri Noi, Kumm, Z.O.B., Urma, E.M.I.L., Zdob si Zdub.

The Amsterdams s-au format in 2007 si au debutat discografic anul trecut cu EP-ul Automatic. In mai 2009 a aparut albumul Adolessons care include piese cunoscute publicului precum Taking Care of Anna, Fireworks, sau primul extras pe single Chased By The Housewives.

Pentru aceasa piesa, baietii au filmat un videoclip inspirat din pasiunea pentru filmul de referinta Portocala Mecanica si pentru… portocale.Embed:Mai multe stiri despre: amsterdams  concerte amsterdams 
Publicat pe 27 August 2009 , de Tiberiu Crisan

Adauga un comentariu