BestMusic.ro » The Amsterdams » The Amsterdams lanseaza noul single la Stockholm

The Amsterdams lanseaza noul single la Stockholm

The Amsterdams lanseaza noul single la Stockholm

Formatia bucuresteana The Amsterdams isi lanseaza viitorul single, "Sunology”, in cadrul festivalului Make Musik Stockholm, Suedia.

Trupa va participa anul acesta la Make Musik, festival organizat cu ocazia zilei nationale a Suediei, la invitatia ICR Stockholm, unde va sustine un concert pe data de 6 iunie, in parcul Tantolunden. Piesa ce urmeaza sa fie distribuita in cadrul festivalului, "Sunology”, este cea mai recenta compozitie The Amsterdams, si defineste noul sound al trupei, electronic si plin de sunete neasteptate. Single-ul anunta viitorul album, al treilea, prevazut sa apara anul acesta.

"Sunology” va fi lansata si in Romania, odata cu un site dedicat, realizat de agentia The Geeks, difuzari la radio din Bucuresti si din tara, precum si un nou videoclip, care va miza pe o imagine retro a verii.

The Amsterdams este una din primele trupe romanesti de indie/electro rock. Infiintata in 2006, trupa ii are in prezent in componenta pe Andrei Ungureanu, Andrei Hategan, Ovidiu Bejan si Augustin Nicolae. Formatia a cantat pana acum la cele mai importante festivaluri din tara, avand si un numar decent de concerte in afara, in tari precum Franta, Italia, Anglia, Cehia, Austria, Spania, Ungaria si altele.

Trupa are la activ 2 albume, "Adolessons” si "Electromagnetica”, si poate fi urmarita si pe www.facebook.com/theamsterdams, iar peste o saptamana si pe www.theamsterdams.com, unde piesa "Sunology" va putea fi downloadata.
Mai multe stiri despre: lansari singleuri 
Publicat pe 30 Mai 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu