BestMusic.ro » The Cat Empire » The Cat Empire au lansat un clip 360 pentru "Ready Now"  

The Cat Empire au lansat un clip 360 pentru "Ready Now"  

The Cat Empire au lansat un clip 360 pentru "Ready Now"
 

The Cat Empire s-au intors cu un super track! "Ready Now" a venit insotit de in videoclip 360 care il are in prim plan pe frontman-ul Felix Riebl.

Acesta spune ca piesa a fost creata accidental:

"‘Ready Now’ began as an accidental one hand arpeggio on a keyboard with an obnoxious synth horn sound on. It turned into a hard hitting and fairly epic sounding fanfare that sounds like a dark marching band in flight. Lyrically it’s full of frustration and conflict, but the music gives it an edge of joy.”

Incepand cu luna iulie, The Cat Empire vor lansa cate o piesa noua in prima zi a fiecarei luni, urmand ca un nou album sa fie lansat in 2019.

Pe cei de la The Cat Empire ii vom revedea pe 31 octombrie la Arenele Romane in cadrul unui show in care dansul, muzica buna si veselia ne vor purta timp de cateva ore intr-o alta lume.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- primele 100 de bilete din fiecare categorie: 85 lei Acces General, 115 lei Golden Circle (in fata scenei)
- Earlybird: 95 lei Acces General si 125 lei Golden Circle pana pe 15 august
- Presale: 105 lei Acces General si 135 lei Golden Circle pana pe 31 octombrie
- La Acces: 120 lei Acces General si 150 lei Golden Circle

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Zona Golden Circle din fata scenei are doar 400 de locuri. Accesul in aceasta zona se face pe baza de bratara pe care o primiti la intrare. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un parinte.
Mai multe stiri despre: album nou 2018  concerte 2018  piesa noua 2018 
Publicat pe 10 Iulie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu