BestMusic.ro » The Marker » The Marker & Silviu Pasca - 6 vieti (single nou)

The Marker & Silviu Pasca - 6 vieti (single nou)


The Marker si Silviu Pasca s-au miscat mai repede decat ne-am fi asteptat cu lansarea single-ului in colaborare, pe care ni-l ofera la doar cateva zile de la incheierea inregistrarilor si fara teasing-uri enervante. Sa ascultam, deci, "6 vieti", primul single oficial al concurentului de la Vocea Romaniei, dar si primul in limba romana al celor de la The Marker.

Piesa suna foarte bine si este plina de optimism asa ca s-ar potrivi excelent la radio, asta daca vor dori domnii responsabili sa ii faca loc printre bumti-bumti si acordeoane.

Iata ca Silviu Pasca, desi nu a castigat si nici nu a ajuns in finala Vocea Romaniei, este primul care isi lanseaza single-ul de debut, in timp ce castigatoarea Julie Mayaya se pregateste sa publice piesa "Kiss On My Lips", ce se va regasi pe noul album al lui Horia Brenciu. Cat despre ceilalti concurenti, Fely Donose si-a imprumutat vocea pentru single-ul de comeback al trupei Morandi, Cezar Dometi pregateste o colaborare cu Spin, Tibi Scobiola sustine concerte, iar vizi Imre si-a luat carnetul de conducere ieri, chiar de ziua lui.

Cum vi se pare piesa "6 vieti"? Ai vrea sa-i auziti pe The Marker si Silviu Pasca la radio?

The Marker & Silviu Pasca - 6 vieti (audio)
Mai multe stiri despre: colaborari  singleuri 2013 
Publicat pe 07 Februarie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram