BestMusic.ro » The Mono Jacks » Doru Trascau (AB4/ The Mono Jacks) revine solo

Doru Trascau (AB4/ The Mono Jacks) revine solo

Doru Trascau (AB4/ The Mono Jacks) revine solo

Pe data de 7 decembrie, in a doua zi de la deschiderea Anti-Mal-ului, Grolsch ii provoaca pe experimentalisti sa se bucure de un experiment muzical nou i de un sound surprinzator. Doru Trascau va sustine primul sau show solo din cariera sa de aproape 15 ani.

Doru, sinonimul sound-ului alternativ autohton inca de acum un deceniu si jumatate, a inceput prin a revolutiona peisajul muzical din Romania. Doru Trascau este solistul si liderul formatiei AB4. Se implinesc 13 ani de la nasterea AB4, una dintre primele trupe de rock alternativ din Romania. In 2008, intr-un moment de pauza al trupei AB4, Doru a pus bazele unui nou proiect muzical - The Mono Jacks, urmand ca dupa inca 5 ani sa se decida sa suina i un show pe cont propriu.

Doru este exemplul perfect al experimentalistilor care isi urmeaza pasiunea, imbinand job-ul de zi cu zi, alaturi de viata de familie si muzica. Experimentalistii vor putea sa descopere universul muzical i creativ al lui Doru, luand parte la aceasta premiera.

"Pentru concertul de sambata, 7 decembrie, nu e absolut deloc o intamplare ca am ales sa cant pe o altfel de scena, cea a Anti-Mall-ului. La fel ca si acest proiect, noul meu performance este un awakening si debutul unei noi provocari” a declarat Doru Trascau.

In perioada 6-8 decembrie, Grolsch inaugureaza primul Anti-Mall din Romania, in locul fostului magazin Bucureti de pe Calea Lipscani. Timp de trei zile, Grolsch i-a provocat pe cei mai creativi dintre experimentaliti sa incerce cum este sa traiasca doar din pasiunea lor, fie ca e vorba de DYI, fotografie, moda sau orice pasiune creativa.
Mai multe stiri despre: concerte 2013 
Publicat pe 04 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram