BestMusic.ro » The Mono Jacks »  Lagoo Snagov - Concert The Mono Jacks, pe 18 iunie

 Lagoo Snagov - Concert The Mono Jacks, pe 18 iunie

 Lagoo Snagov - Concert The Mono Jacks, pe 18 iunie

Te invitam la un eveniment Lagoo Snagov - Concert The Mono Jacks, pe 18 iunie!

Toate biletele includ:

- bilet la film

- o portie de popcorn

- o bautura racoritoare ( Coca Cola, Fanta, Sprite, sau Apa Plata )

CUMPARA BILET

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverenta, daruire si urmarirea pana in panzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondata de Doru Trascau (ex-ab4) in 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – in 2010, a depasit numeroase schimbari de componenta si un hiatus de doi ani pana s-a regrupat, in 2017, in formula actuala. Cu o energie regasita, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiasi an mult asteptatul disc secund, Usor distorsionat, un succes rasunator si eminamente neasteptat care a incununat 9 ani de eforturi, cautari si munca facuta din pasiune. Cu trei single-uri care au intrat repede in constiinta ascultatorilor de alternative – "Un sfert de secunda”, "Infinit” si "1000 de DA” (piesa romaneasca a anului la Radio Guerrilla) – si din ce in ce mai multe concerte cu casa inchisa in toata tara, The Mono Jacks au lucrat in acelasi timp neobosit la muzica noua. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la inceputul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din Bucuresti. Pe parcursul celor 11 noi piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicala la intersectia dintre indie, alternative si post-punk, rafinand o amprenta stilistica proprie impreuna cu versurile in romana. Muzica lor a rasunat pana acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cat si prin turnee in toata tara, vorbind despre ganduri si sentimente pe care le traim cu totii.

Distributie :

Doru Trascau (voce, chitara)

Andrei Zamfir (chitara)

Cristian Chiru (bass)

John Ciurea (tobe)

Discografie:

Now In Stereo – CD, 2010

Fortunes – EP, 2011

Gandurile remixed – EP, 2012

Usor distorsionat – CD, 2017

Gloria – CD, 2020

Regulament:

La intrare, va rugam sa prezentati biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate. Conform cu ultimele norme ale autoritatilor privind evenimente drive-in fiecare persoana din masina va fi verificata cu un termometru fara atingere. Sunt lasate in incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade C. Persoanele care refuza sa fie verificata temperatura nu vor avea acces. Va rugam sa purtati masca de protectie.

Toate autoturismele vor fi parcate in spatiul dedicat cinema drive-in respectand regula de distantare specifica pentru perioada aceasta. Masina trebuie sa respecte asezarea indicata pe teren.

Sunetul va fi difuzat pe frecventa radio anuntata la inceputul filmului pe ecranul de proiectie. Va rugam sa setati frecventa radio din setarile manuale ale radioului masinii dumneavoastra.

Va rugam ca pe timpul rularii filmului sa nu aveti aprinse luminile masinii. Daca aveti un autoturism care are functia de lumini automata va rugam sa o dezactivati din setarile de lumini.

Daca aveti o masina de tip SUV va rugam sa luati in calcul un loc lateral sau in spate pentru a fi siguri ca inaltimea masinii dumneavoastra nu influenteaza vizibilitatea celor din spate.

Nu este permis accesul si consumul de produse aduse din exteriorul locatiei.

Avand in vedere restrictiile impuse de autoritati in aceasta perioada de risc de infectare si raspandire COVID-19 va rugam sa nu iesiti din autoturism.

Pana la noi detalii ale autoritatilor, accesul la toalete se va face dupa reguli stricte de distantare. Conform legii trebuie sa purtati masca si manusi. Va fi permis un numar de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rand asteptand in afara cladirii la o distanta recomandata de 2 metri intre persoane . Este recomandat sa folositi toaletele inaintea plecarii de acasa.

In cazul in care conditiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile si vor fi transferate pentru o data ulterioara.
Publicat pe 12 Iunie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu