BestMusic.ro » The Mono Jacks »   The Mono Jacks lanseaza „Aici Acum” primul single de pe noul album de studio

  The Mono Jacks lanseaza „Aici Acum” primul single de pe noul album de studio

  The Mono Jacks lanseaza „Aici Acum” primul single de pe noul album de studio

The Mono Jacks lanseaza piesa "Aici Acum” primul single de pe urmatorul album de studio, programat sa apara in toamna acestui an.

O piesa modern rock mid-tempo, cu o atmosfera insorita si contemplativa, "Aici Acum” vorbeste despre cat de usor luam de-a gata ceea ce ne inconjoara, si cum ar trebui din cand in cand sa facem o pauza si sa privim cu adevarat in jur – poate ceea ce cautam in tot acest timp este mai aproape decat am fi crezut.

Lansarea piesei a fost prefigurata de un tur special in Bucuresti prin locurile reprezentative din istoria trupei. La tur au participat fanii The Mono Jacks, care au avut ocazia sa ajunga la prima sala de repetitii a formatiei, la studioul lor de inregistrari - UNDA Recording, la cafeneaua Saint Roastery - alaturi de care trupa a lansat blendul de cafea Caff Sospeso, si nu in ultimul rand la actuala sala de repetitii a formatiei din sediul Overground Music, unde au ascultat in premiera noul single.

Versurile cantecului "Aici Acum” sunt semnate de Stefan Teisanu, cu care trupa a colaborat si la albumul precedent, "Gloria”. Inregistrarile au avut loc la UNDA Recording, Dan Georgescu ocupandu-se de mix si master. Piesa este disponibila pentru streaming si download pe toate platformele digitale: https://bfan.link/aici-acum

Despre The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverenta, daruire si urmarirea pana in panzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondata de Doru Trascau (ex-ab4) in 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – in 2010, a depasit numeroase schimbari de componenta si un hiatus de doi ani pana s-a regrupat, in 2017, in formula actuala. Cu o energie regasita, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiasi an mult asteptatul disc secund, Usor distorsionat, un succes rasunator si eminamente neasteptat care a incununat 9 ani de eforturi, cautari si munca facuta din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede in constiinta ascultatorilor de alternative – "Un sfert de secunda”, "Infinit” si "1000 de DA”, si din ce in ce mai multe concerte cu casa inchisa in toata tara, The Mono Jacks au lucrat in acelasi timp neobosit la muzica noua. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la inceputul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din Bucuresti. Pe parcursul celor 11 piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicala la intersectia dintre indie, alternative si post-punk, rafinand o amprenta stilistica proprie impreuna cu versurile in romana.

Muzica lor a rasunat pana acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cat si prin turnee in toata tara, vorbind despre ganduri si sentimente pe care le traim cu totii.

https://facebook.com/themonojacks

https://instagram.com/themonojacks

https://themonojacks.com
Publicat pe 25 Martie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram