BestMusic.ro » The Mono Jacks »   The Mono Jacks lanseaza videoclipul piesei „Umeri aurii”

  The Mono Jacks lanseaza videoclipul piesei „Umeri aurii”

  The Mono Jacks lanseaza videoclipul piesei „Umeri aurii”

Pe 8 februarie 2022 s-au implinit doi ani de la concertul de lansare al celui mai recent album The Mono Jacks – Gloria. Odata cu aniversarea, trupa lanseaza videoclipul piesei "Umeri aurii” pe canalul oficial de YouTube.

Doru Trascau, solistul The Mono Jacks declara: "Totul a pornit de la o joaca. Mi-am cumparat o camera 360’ in ideea de a documenta calatoriile mele cu motocicleta. Si uite ca in cele din urma am ajuns sa am mai mult material filmat cu trupa decat am strans cu motocicleta. Toate lucrurile astea au fost colectionate in vreo doi ani si intreg materialul i-a fost incredintat lui Vladimir Ivanov care semneaza montajul videoclipului. Umeri Aurii este " inconjurul lumii " trupei The Mono Jacks”

Piesa, in varianta noua, aniversara este disponibila pentru streaming si download pe toate platformele digitale: https://bfan.link/umeri-aurii

Despre The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverenta, daruire si urmarirea pana in panzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondata de Doru Trascau (ex-ab4) in 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – in 2010, a depasit numeroase schimbari de componenta si un hiatus de doi ani pana s-a regrupat, in 2017, in formula actuala. Cu o energie regasita, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiasi an mult asteptatul disc secund, Usor distorsionat, un succes rasunator si eminamente neasteptat care a incununat 9 ani de eforturi, cautari si munca facuta din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede in constiinta ascultatorilor de alternative – "Un sfert de secunda”, "Infinit” si "1000 de DA”, si din ce in ce mai multe concerte cu casa inchisa in toata tara, The Mono Jacks au lucrat in acelasi timp neobosit la muzica noua. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la inceputul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din Bucuresti. Pe parcursul celor 11 piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicala la intersectia dintre indie, alternative si post-punk, rafinand o amprenta stilistica proprie impreuna cu versurile in romana.

Muzica lor a rasunat pana acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cat si prin turnee in toata tara, vorbind despre ganduri si sentimente pe care le traim cu totii.

https://facebook.com/themonojacks

https://instagram.com/themonojacks

https://themonojacks.com
Publicat pe 14 Februarie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram