BestMusic.ro » The Mono Jacks »  Trupa The Mono Jacks revine pe scena in Club Control pe 28 mai

 Trupa The Mono Jacks revine pe scena in Club Control pe 28 mai

 Trupa The Mono Jacks revine pe scena in Club Control pe 28 mai

The Mono Jacks revine pe scena muzicala, dupa o pauza de 1 an jumate. in timpul asta am legat noi prietenii si am tocit mocheta in trei sali de repetitii. Responsabili de toate astea suntem: Doru Trascau (voce, chitara), Mihai Popescu (tobe), Dragos Strat (chitara), Alexandru Tomescu (bass). Primul concert dupa revenire va avea loc in data de 28 Mai in clubul Control din Bucuresti.

"Cele mai bune cantece sunt cele scrise din ce am trait, din ce-am simtit; si la bucurie si la nervi. Poti sa le spui amintiri, sau emotii, sau obsesii personale, pentru noi cutia asta in care le-am pastrat a tot crescut in timp, ca o colectie.

Fiecare din noi a tot adunat franturi si inceputuri de piese iar cand ne-am unit in formula noua si colectiile noastre s-au unit. Cu mesaje trimise si mai ales netrimise, drumuri grele, zboruri de unul singur, aeroporturi goale sau pline, nunti de neuitat, altele la care doar s-a visat. Punem pe tava tot." - Doru Trascau

Si pentru ca orice inceput de drum trebuie marcat cum se cuvine am lansat noul nostru single "Tablou" care este insotit si de un videoclip.

Invitati la concertul The Mono Jacks din Club Control sunt The Noise (Sibiu).

Accesul se face incepand cu ora 20:30.

Biletele in presale la concertul The Mono Jacks costa 25 de lei si sunt disponibile pe Eventbook.ro, la Club Control, librariile Kyralina si Anthony Frost. in ziua evenimentului si la intrarea in club acestea costa 30 de lei.

FB Event: https://www.facebook.com/events/880808145291768/
Mai multe stiri despre: concerte 2015 
Publicat pe 13 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram