BestMusic.ro » The MOOoD » Dupa ce canta la Bestfest 2009, The MOOoD pleaca la EXIT Festival

Dupa ce canta la Bestfest 2009, The MOOoD pleaca la EXIT Festival

Dupa ce canta la Bestfest 2009, The MOOoD pleaca la EXIT Festival

Dupa ce va canta pe 4 iulie la B’ESTFEST 2009, The MOOod va concerta in cadrul celei de-a zecea editii a festivalului Exit din Serbia!

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe indie-rock din Romania, The MOOoD si-a facut debutul international la inceputul lui 2009, in cadrul Eurosonic, festival dedicat descoperirii si promovarii tinerilor artisti.

Vara aceasta, trupa va canta in ultima seara a festivalului Exit, in data de 12 iulie, urmand a imparti scena Fusion cu nume precum Mando Diao, Buzzcocks, Atheist Rap sau Elvis Jackson.

Unul dintre cele mai importante festivaluri din Europa de Est, Exit se va desfasura intre 9 si 12 iulie, in Novi Sad, Serbia, printre artistii care vor participa la aceasta editie numarandu-se si Arctic Monkeys, Korn, Kraftwerk, Lilly Allen, Manic Street Preachers, Moby sau The Prodigy.

Pana la Exit, fanii curentului brit-indie autohton ii pot vedea pe The MOOoD in cadrul B’ESTFEST 2009, unde trupa va concerta pentru al doilea an consecutiv. In aceeasi zi cu The MOOoD, pe 4 iulie, pe scenele B’ESTFEST vor mai urca Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers, Gravity Co si Persona.

B'ESTFEST 2009 se va desfasura perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Alaturi de The MOOoD, afisul B'ESTFEST 2009 mai cuprinde nume precum The Killers, Moby, Motorhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor fiind disponibila AICI.

Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Sursa: Emagic
Mai multe stiri despre: Bestfest 2009 
Publicat pe 22 Iunie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram