BestMusic.ro » The Motans »  BlendingSpirits - J&B lanseaza un nou blend: Compact vs The Motans

 BlendingSpirits - J&B lanseaza un nou blend: Compact vs The Motans


Anul acesta, J&B continua sa vada o provocare in colaborarile neconventionale. Cum se intampla fenomenul? De data aceasta este vorba de reprezentantii unor generatii diferite care se intalnesc pentru prima oara in muzica. Odata ce spiritele independente s-au intalnit, demers pe care J&B il sustine din plin, a reiesit o colaborare care sfideaza dependenta de trenduri si timp. Trupele COMPACT si The Motans au demonstrat ca muzica n-are varsta, iar fanilor ambelor formatii le este promisa o experienta unica.

Trupa COMPACT s-a format in 1977, insa a cucerit publicul in 1983, gratie piesei Fata din vis, care astazi este reinterpretata de The Motans, la invitatia J&B Blending Spirits. Trupa COMPACT inseamna, in 2017: Paul Ciuci – voce, chitara; Catalin Tuta-Popescu – clape; Ionut Micu – tobe; Lucian Ilut – bass. The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova in varsta de 28 de ani, care a decis sa renunte la cariera in marketing si vanzari pentru a-si urma pasiunea de a face muzica. Probabil nu s-a asteptat ca greii rock-ului romanesc sa reinterpreteze piesa lui, 1000 RPM, lansata in primavara acestui an si ascultata de peste 3 milioane de ori pe YouTube, insa J&B Blending Spirits a facut acest transfer posibil.

Te asteptam pe blendingspirits.ro si pe Facebook J&B Romania, unde poti descoperi mai multe informatii despre blendurile muzicale J&B si despre toate detaliile campaniei Blending Spirits.

Blending Spirits a fost lansat in noiembrie 2015 cu o identitate extrasa din ADN-ul de brand - combinatia a doua spirite libere si surprinzatoare, Justerini si Brooks. Noutatea de anul acesta este reprezentata de intalnirea dintre doua generatii care sunt legate de acelasi spirit. J&B a provocat in trecut intalnirea dintre personalitati muzicale diferite, prin blendurile dintre Macanache si Adda, Robin and the Backstabbers si Alex Velea, sau colaborarea dintre DOC si Delia, care au interpretat o piesa din repertoriul celuilalt, in stil propriu.

Despre Diageo

Diageo este un lider global in categoria de bauturi alcoolice, cu o colectie remarcabila de branduri de bauturi spirtoase, bere si diferite sortimente de vinuri. Portofoliul Diageo include branduri renumite ca Johnnie Walker Whisky, Lagavulin Single Malt Whisky, Cardhu Whisky, Bulleit Whiskey, Ketel One Vodka, Ciroc Vodka, Zacapa Rum, Don Julio Tequila, Tanqueray Ten Gin, dar si renumita bere irlandeza Guinness. Diageo este o companie cu prezenta globala, iar produsele sale sunt vandute in mai mult de 180 de tari.

Prezent pe piata locala inca din 2007 si parte din grupul Photos Photiades Distributors, PPD Romania este cel mai important distribuitor de bauturi spirtoase premium. PPD Romania gestioneaza cel mai mare portofoliu de bauturi spirtoase premium si super-premium de pe piata locala, care cuprinde peste 50 de branduri de renume mondial.

Diageo recomanda consumul responsabil de alcool.
Mai multe stiri despre: coveruri 
Publicat pe 28 Noiembrie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram