BestMusic.ro » The Motans » INNA si The Motans – “Pentru ca” -  hitul verii, locul 1 pe Mediaforest

INNA si The Motans – “Pentru ca” -  hitul verii, locul 1 pe Mediaforest


Dupa "Nota de plata”, INNA si The Motans s-au reunit pentru o noua colaborare pe care publicul a indragit-o pentru piesa "Pentru ca”.

Cu peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din Romania, ajungand piesa numarul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vara!

"Ma bucur ca piesa "Pentru ca” a fost atat de bine primita de publicul din Romania, este sincera, de suflet, cu un mesaj in care ne regasim cu totii. Multumim radiourilor pentru sustinere si lui Motanu’ (The Motans – Denis) pentru aceasta colaborare. La mai multe, cel putin la fel de succes” , a spus INNA.

Single-ul anterior al INNEI cu The Motans "Nota de plata” are aproape 20 000 000 de vizualizari.

In plus, single-ul lui The Motans "Jackpot” a fost difuzat in rotatie pe radiourile si televiziunile muzicale de specialitate, ocupand locul 1 si peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube.

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul "Nirvana” pe care este inclus single-ul cu acelasi nume, dar si "Ruleta”, "Gimme Gimme”, "Nota de plata” cu The Motans, precum si piese noi: "Don’t Mind”, "Dream About the Ocean” sau "My Dreams”.

Albumul "Nirvana” are un sound pop, la compozitia si productia pieselor participand Marco&Seba (cei care au compus si produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan in cadrul unor sesiuni care au avut loc in studiourile Global Records.

Pana acum, INNA a lansat albumul "Hot”, "I Am The Club Rocker”, "Party Never Ends” si "INNA”, precum si EP-ul "Summer Days”. In toamna acestui an, INNA va lansa un nou album, compus integral de artista care se numeste "Yo”.

"My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans si a fost lansat pe 7 martie anul acesta. Printre piesele incluse pe album se numara "August”, Nota de plata”, "Versus”, "Drama Queen”, "Friend Zone”, "1000RPM”, dar si "Weekend”, lansata impreuna cu Delia care a devenit piesa anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizari, potrivit Mediaforest.

In aceasta perioada, INNA are concerte in Europa, Turcia, tocmai a sustinut un concert in Mexic (San Luis Potosi) si se pregateste de un turneu in Canada si Statele Unite ale Americii.

Pentru The Motans, se anunta o toamna plina, cu multe evenimente, dar si multe piese compuse de Denis pe care urmeaza sa le lanseze.
Mai multe stiri despre: topuri  featuring  number one  colaborari muzicale  hit  topuri muzicale 
Publicat pe 14 August 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram