BestMusic.ro » The Motans » The Motans a lansat videoclipul oficial al piesei 'Tu'

The Motans a lansat videoclipul oficial al piesei 'Tu'

The Motans a lansat videoclipul oficial al piesei 'Tu'

The Motans isi bucura fanii in aceasta perioada cu multe lansari de piese. De data aceasta, artistul le prezinta fanilor videoclipul oficial al unei piese indragite "Tu”.

"Tu", prima piesa marca The Motans a fost lansata in primavara anului 2016. Am avut mari emoii urmarind primele reacii i citind primele comentarii. Atunci era o inregistrare facuta in subsolul casei de cultura a oraelului Anenii Noi, acum e un videoclip. Pe parcursul acestui an, am aflat cat de mult poate schimba o melodie viaa unui om, atat a mea, cat i acelor care au indragit-o", a declarat The Motans.

"Tu” are deja peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube, a fost compusa de Denis Roabes, muzica Marcel Botezan, Sebastian Barac (Marco&Seba), productie Alex Cotoi.

Videoclipul pentru "Tu” a fost regizat de Ionut Trandafir, iar filmarile au avut loc in Bucuresti, la floraria Iris, dar si in Cheile Dobrogei.

The Motans au inceput anul in forta cu piesa "Weekend”, colaborare cu Delia, cu aproape 6 milioane de vizualizari.

The Motans feat. Delia – Weekend (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=pjPb78JeZZU

De asemenea, au lansat si "Fifty Fifty”.

The Motans – Fifty Fifty (Official Audio)

https://www.youtube.com/watch?v=qRAdOi_eYv4&t=3s

The Motans a cantat impreuna cu Delia aceasta piesa in cele trei zile de concerte la Sala Palatului pe care le-a sustinut artista. The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

"Muzica ma face sa ma simt implinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emoii i stari, zambete i sperane, fiori sau pur i simplu o linite in sufletul celor care o asculta”, a spus The Motans. In urmatoarea perioada, The Motans lucreaza pentru lansarea primului EP in care vor fi incluse mai multe piese la care lucreaza deja de mai mult timp.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN

The Motans

www.themotans.com

www.facebook.com/themotans/

instagram.com/themotans

www.youtube.com/themotansofficial

Global Record

www.globalrecords.com

www.facebook.com/globalrecordscom

www.instagram.com/globalrecords

www.youtube.com/globalrecords
Publicat pe 20 Martie 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu