BestMusic.ro » The Motans » The Motans au lansat clipul piesei "Inainte sa ne fi nascut" (video)

The Motans au lansat clipul piesei "Inainte sa ne fi nascut" (video)


The Motans incepe toamna cu single-ul "Inainte sa ne fi nascut”, o piesa de dragoste sincera, emotionanta, cu mesaj profund.

Piesa este compusa de The Motans, la fel ca toate celelalte piese ale artistului, si este produsa de Alex Cotoi, cu care a mai colaborat si pentru "Drama Queen”, "Cel mai bun DJ”, "Weekend”, "FriendZone”, "Nota de plata”.

"Inainte sa ne fi nascut” reprezinta un nou inceput, dupa cum mentioneaza chiar artistul: "Sufletul o limba are. "INAINTE SA NE FI NASCUT” e o piesa ce nu necesita sinteze. E exact asa cum o auzi si o simti. E cea mai intensa si mai profunda creatie a mea de pana acum. Prin lansarea ei, vreau sa marchez un nou inceput al conceptului The Motans, un inceput frumos”, a declarat The Motans.

Videoclipul piesei "Inainte sa ne fi nascut” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun – regie si Alexandu Muresan – DoP), cu care The Motans a mai colaborat si pentru alte videoclipuri, iar productia este semnata de video Loops Production.
Mai multe stiri despre: piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 05 Octombrie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram