BestMusic.ro » The Motans » The Motans au lansat clipul piesei "Nota de Plata" feat. Inna  

The Motans au lansat clipul piesei "Nota de Plata" feat. Inna  

The Motans au lansat clipul piesei "Nota de Plata" feat. Inna
 

The Motans au revenit cu o noua piesa si un nou videoclip. "Nota de plata" este in colaborare cu Inna si pune accentul pe cele mai intense emotii traite intr-o relatie.

Piesa a fost compusa de Denis Roabes (The Motans), Irina Rimes, INNA, Alexandru Cotoi, Costin Bodea, productie Alexandru Cotoi si Costin Bodea.

Videoclipul piesei "Nota de plata” este regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm) cu care The Motans a lucrat la majoritatea videoclipurilor, concept si scenariu Vlaicu Bunduchi si Andrei Botnaru, DoP Bogdan Filip. "Ideea cu "Nota de plata" mi-a dat-o un coleg de la Global Records si pentru ca mi-a placut, in aceeasi zi, am avut o sesiune impreuna cu Irina Rimes si am hotarat sa o dezvoltam si sa facem din ea o piesa. A trecut ceva timp si ne-a luat un pic de efort tuturor celor care au lucrat la ea pana sa ajungem la varianta finala, dar in schimb, a iesit o piesa care ne place. Despre colaborarea cu INNA pot spune ca a fost o experienta unica pentru mine. A dat culoare intregii melodii si a facut-o sa sune pur si simplu feeric, as vrea sa ii multumesc pentru implicare, profesionalism. De asemenea, as vrea sa le spun multumesc Irinei Rimes, lui Alexandru Cotoi si Costin Bodea. E mereu o placere sa lucrez cu acesti oameni. Multumesc echipei de filmari care a lucrat la clip (Trandafilm) si desigur un mare multumesc intregii echipe Global Records”, a declarat The Motans.

"The Motans, un artist cool, talentat, o bucurie sa lucrez cu el, o onoare ca suntem colegi la Global Records. Speram sa va bucurati de "Nota de plata”, a spus INNA. Cei doi actori din videoclip sunt George Pistereanu, cunoscut publicului din Romania, datorita unor filme precum "Loverboy”, "Eu cand vreau sa fluier, fluier” si Madalina Craiu din "Umbre” sau "Dublu”. Filmarile au avut loc la Tapo in Bucuresti. De look-ul INNEI, s-au ocupat Make-up and Beauty Studio, Adonis Enache – hair (Endorphin Lab) si RDStyling pentru tinuta, o creatie Seen by Cristina Savulescu.

Noi ii vedem live pe 25 octombrie la Hard Rock Cafe!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General: 79 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 49 de lei
Mai multe stiri despre: colaborari muzicale  piesa noua 2017  videoclip nou 2017 
Publicat pe 27 Septembrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu