BestMusic.ro » The Motans »   The Motans lanseaza clipul piesei "Bine indispus"

  The Motans lanseaza clipul piesei "Bine indispus"


The Motans, artist Global Records, lanseaza videoclipul noului sau single "Bine indispus”, o piesa care vorbeste despre o stare "tristo-vesela”, dupa cum spun versurile piesei, despre fericire ca un truc al destinului. Inca de la inceputul clipului, in cadru apare tabloul cu Denis, inspirat de pictorul suprarealist Ren Magritte, care a devenit simbolul piesei "Inainte sa ne fi nascut.”

Videoclipul il prezinta pe artist aflat intr-o lupta interioara cu propriii demoni. Prima strofa ofera contextul sub care se desfasoara povestea lui Denis:

"Azi sunt Bine indispus

Deranjez, dar nu ma scuz

Is tristo-vesel nu stiu cum

Si dau iar adevarul cu parfum.”

The Motans – Bine indispus

https://www.youtube.com/watch?v=CWCozBzghGg&feature=youtu.be

Videoclipul este dominat de imagini cu strazi intunecate, lumini difuze turcoaz, ceata si ploaie. Denis, vizibil turmentat, ajunge sa aiba conflicte cu o gasca de motociclisti si cu angajatii unui bar, dupa ce bea pahar dupa pahar, ca intr-un film tragi-comic. "Sunt prea "Bine indispus” ca sa mai fac orice comentariu. Las muzica sa vorbeasca pentru mine”, spune artistul.

Text: The Motans (Denis Roabes)

Muzica: The Motans (Denis Roabes), Marcel Botezan, Sebastian Barac

Cea mai recenta piesa The Motans lansata alaturi de Irina Rimes, "Poem”, a ajuns la peste 33 de milioane de vizualizari pe YouTube. De asemenea, melodia a obtinut locul 1 in clasamentul Media Forest Summer Chart 2019, cu o audienta de 3.064.542 ascultatori si 3221 difuzari.
Publicat pe 01 Noiembrie 2019 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram