BestMusic.ro » The Prodigy » Liam Howlett (The Prodigy) a refuzat sa produca muzica pentru David Bowie si Madonna

Liam Howlett (The Prodigy) a refuzat sa produca muzica pentru David Bowie si Madonna

Liam Howlett (The Prodigy) a refuzat sa produca muzica pentru David Bowie si Madonna

Liam Howlett, membru The Prodigy, a dezvaluit ca a refuzat oportunitatea de a produce muzica pentru David Bowie si Madonna.

Howlett a explicat ca desi a avut cateva "discutii grozave" cu Bowie, a spus "NU" ofertei, relateaza NME.com.

"Daca m-ar fi intrebat Chuck D as fi acceptat. Mi-aduc aminte ca o data cand cantam la aceleasi evenimente in Germania, Bowie a venit in cabina mea de proba si am avut cateva discutii grozave despre droguri si multe alte subiecte. Am ajuns sa-l respect foarte repede", a declarat Howlett.

De asemenea, producatorul englez a spus ca a refuzat-o si pe Madonna, desi a semnat un label cu ea in America.

"Un lucru o sa spun despre Madonna, a luat initiativa de una singura, ne-a cautat si a venit la noi. Mi s-a parut un gest respectuos, asa ca am semnat cu labelul ei in America", a adaugat membrul formatiei.

The Prodigy va canta anul acesta in Romania, in cadrul Festivalului Electric Castle, ce va avea loc in perioada 25-28 iunie. Trupa este headliner. Printre numele confirmate la Electric Castle, se numara: Rudimental, Fatboy Slim, Parov Stelar, James Zabiela, Dub Pistols, Subcarpati si Nouvelle Vague.
Mai multe stiri despre: liam howlett muzica produs david bowie 
Publicat pe 04 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram