BestMusic.ro » The Prodigy »  The Prodigy au spus ca se vor retrage din muzica in curand  

 The Prodigy au spus ca se vor retrage din muzica in curand  

 The Prodigy au spus ca se vor retrage din muzica in curand
 

The Prodigy au discutat de posibilitatea retragerii pentru prima data, spunand ca trupa "va ajunge la un final intr-un anumit moment".Grupul a lansat recent cel de-al saselea album de studio "The Day Is My Enemy". In ciuda succesului de care se bucura, The Prodigy au vorbit pentru NME despre posibilitatea incheierii carierei lor.

"Cred ca trupa va ajunge la un final intr-un anumit moment. Si va fi in curand. Se va termina inainte ca noi sa ne dorim asta, din cauza varstei", a spus Keith Flint

"Vine un moment in care nu iti doresti sa fii Uncle Alan la o nunta", a mai adaugat Liam Howlett vorbind depsre apropierea varstei de 40 de ani.

Chiar daca s-au facut speculatii, grupul a spus ca nu are o data limita pentru aceasta concluzie.

The Prodigy au colaborat de curand cu frontman-ul Jason Williamson de a Sleaford Mods pentru un nou track, "Ibiza". Vorbind despre aceasta piesa, Liam a spus: "Nu imi plac foarte mult colaborarile, dar oricum nu suna ca o colaborare. Ii urmaresc pe cei de la Sleaford Mods de multa vreme si am simtit ca avem aceeasi energie si ca va functiona".
Mai multe stiri despre: retragere  retragere din muzica 
Publicat pe 30 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram