BestMusic.ro » The Prodigy » The Prodigy au lansat un nou videoclip -  "Wild Frontier" 

The Prodigy au lansat un nou videoclip -  "Wild Frontier" 

The Prodigy au lansat un nou videoclip -  "Wild Frontier" 

Noul album "The Day Is My Enemy" semnat The Prodigy va fi lansat la sfarsitul lunii martie, mai exact pe 30 martie. Videoclipul piesei "Wild Frontier" a fost gandit si regizat de Mascha Halberstad si include animatii de Elmer Kaan.

Liam Howlett a spus intr-un interviu recent ca este foarte increzator in noul material al trupei: "Daca nu simt muzica, nu o fac. Eu compun tot timpul, dar 2013 si 2014 au fost doi ani dificili in ceea ce a privit compozitia. Nu este o scuza, dar am fost foarte suparat si am fost nevoiti sa schmbam studioul de doua ori. Ma aflu in alt loc acum, am construit ceva nou. Acum am propria mea camera si este minunat".

"The Day Is My Enemy" reprezinta primul material al trupei dupa sase ani, cel mai recent fiind "Invaders Must Die". Noul album incude 14 piese. Primul single extras de pe acest album este piesa "Nasty" care le-a readus aminte de cine sunt cu adevarat The Prodigy.
Mai multe stiri despre: single nou  album nou  piesa noua 2015  reveniri 2015 
Publicat pe 24 Februarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram