BestMusic.ro » The Verve » Solistul The Verve nu renunta la cariera solo

Solistul The Verve nu renunta la cariera solo


Solsitul The Verve , Richard Ashcroft , intentioneaza sa revina la cariera solo, in pofida programului incarcat al trupei si al lansarii primului album The Verve din ultimii 11 ani.

`Imi voi continua cariera solo. Ar fi fost insa pacat sa lasam trupa intr-o stare de inertie, fiindca exista foarte mult talent`, a declarat solistul pentru BBC Radio 1.

Trupa The Verve a fost cap de afis, alaturi de Jay-Z , in cadrul festivalului Glastonbury. `Nu am facut niciodata bungee jumping, deoarece exact acelasi lucru inseamna un astfel de concert. E ca si cum ai sari dintr-un Avion . Iar acest concert a fost o saritura uriasa`, a mentionat Ashcroft in legatura cu performanta lor de la Glastonbury.

Componentul The Verve a lansat primul sau album solo `Alone with Everybody` in 1999, acesta fiind urmate de materiale precum `Human Conditions` (2002) si `Keys to the World` (2006).

Bestmusic
Mai multe stiri despre: solo 
Publicat pe 07 August 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram