BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Adrian Nour (Vocea Romaniei) va canta piese Beatles pe ritmuri de jazz la la Jazz Sindicate Live Sessions

Adrian Nour (Vocea Romaniei) va canta piese Beatles pe ritmuri de jazz la la Jazz Sindicate Live Sessions

Adrian Nour (Vocea Romaniei) va canta piese Beatles pe ritmuri de jazz la la Jazz Sindicate Live Sessions

Cu siguranta una dintre cele mai fermecatoare aparitii si voci ale scenei de jazz romanesti a ultimilor ani, Catalina-Oana Beta, impreuna cu finalistul show-ului "Vocea Romaniei”, Adrian Nour si asistati de cinci dintre cei mai talentati reprezentanti ai noului val de instrumentisti de Jazz din Romania, reuniti sub deja consacrata titulatura Cantaloop, vor explora intr-o maniera jazzistica non-conformista, celebrele hituri Beatles - Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna si multe altele, pe scena Palatului Ghika joi, 20 februarie, incepand cu ora 20.

Cea mai rafinata si antrenanta Stagiune de Jazz bucuresteana - Jazz Sindicate Live Sessions - a inceput la finalul anului trecut in parteneriat cu Hennessy Cognac si isi propune sa aduca lunar, pe scena Palatului Ghika, doua concerte pe seara. Evenimentul de joi, 20 februarie, este recomandat si prezentat de legendarul realizator radio-tv si prezentator de jazz, Florian Lungu.

Biletele pentru concertele Jazz Sindicate Live Sessions pot fi procurate in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro

In spatele numelui Cantaloop se regasesc: saxofonistul Costin Rosu, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, ce a cantat alaturi de nume precum Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian, Stefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionanta sensibilitate, Alex Borsan, pianist experimentat, rodat intr-un numar impresionant de colaborari celebre, si - nu in ultimul rand - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generatii de jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

BEATLES’N’JAZZ

In anii ’60, muzica The Beatles era, pe cat de respectata, pe atat de populara. In timp ce The Fab Four ca si grup impingeau granitele muzicii rock si stabileau standardele pentru decadele ce aveau sa urmeze, fiecare membru in parte isi juca propriul rol revolutionar.

Pe masura ce muzica The Beatles crestea in complexitate, tot mai multi muzicieni de jazz au fost atrasi de aceste compozitii extraordinare, pe care le-au exploatat. Muzica The Beatles este cu adevarat fara varsta, asa cum o demonstreaza interesul pentru song book-ul lor a noi si noi generatii de muzicieni de jazz.
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014 
Publicat pe 24 Ianuarie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu