BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Auditiile pentru Vocea Romaniei sunt `oarbe` (video)

Auditiile pentru Vocea Romaniei sunt `oarbe` (video)

Auditiile pentru Vocea Romaniei sunt `oarbe` (video)

Auditiile pentru emisiunea Vocea Romaniei sunt `oarbe`, mai exact fiecare jurat isi va forma propria echipa alegand concurentii doar in functie de voce, fara sa-i vada.

Duminica si luni sute de romani din toate colturile tarii s-au prezentat la preselectiile pentru Vocea Romaniei, super show-ul ce va incepe in aceasta toamna la ProTv.

Oameni de pana la 80 de ani veniti de la sute de kilometri distanta au incercat sa demonstreze ca au cea mai buna voce.

Pe langa premiul de 100.000 de euro, fiecare dintre ei spera sa lucreze cu cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu si sa inceapa o cariera muzicala.

Iasi, Maramures, Satu Mare, Timisoara, Constanta, Vaslui, Craiova, Brasov sau Bucuresti, Vocea Romaniei s-a auzit in toata tara.

Timp de doua zile, de dimineata pana tarziu in noapte, romanii au concurat pentru un loc in super show-ul de la ProTv.

`The Voice` este un format inovator care schimba regulile in ceea ce priveste concursurile de talente.

Nu conteaza varsta sau meseria, inaltimea sau numarul de kilograme, tot ceea ce conteaza este VOCEA.

Show-ul are trei etape: etapa auditiilor ("blind audition”) – cand fiecare jurat isi formeaza propria echipa alegand concurentii doar in functie de voce, fara sa-i vada, etapa duelurilor – fiecare jurat desemneaza doi membri ai echipei sale pentru a face un duet, in urma caruia unul dintre ei este eliminat si etapa show-urilor live.

Una din noutatile acestui format este faptul ca juriul nu are doar rolul de a selecta, ci fiecare jurat devine un antrenor pentru componentii echipei lui, ii consiliaza, le ofera sfaturi si ii ajuta sa-si gaseasca un drum in industria muzicala.

Competitia se muta asadar si la nivelul juriului, pentru ca fiecare dintre jurati va incerca sa aleaga cele mai bune voci in echipa sa si sa castige astfel concursul.

`The Voice` este un show in care numai cei mai buni isi vor gasi locul, vocile deosebite, puternice si inconfundabile, fara a tine cont de domeniul din care provin: rock, pop, muzica populara sau clasica, etc.
www.protv.ro
Mai multe stiri despre: concursuri  vocea romaniei  auditii vocea romaniei 
Publicat pe 29 Iunie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram