BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Cine va castiga X Factor si Vocea Romaniei?

Cine va castiga X Factor si Vocea Romaniei?


Anul acesta, doua formate majore au fost puse in scena la cele mai importante televiziuni din tara. Vocea Romaniei si X Factor au adus in fata noastra voci foarte bune, care fara aceste show-uri poate ca nu ar fi fost auzite niciodata de milioane de oameni.

In curand, vom afla cine este Vocea Romaniei si cine isi va adjudeca titlul de X Factor. Finala showului difuzat de Pro TV va avea loc pe 26 decembrie, in timp ce finala showului de la Antena 1 se va desfasura pe 1 ianuarie.

Pentru titlul Vocea Romaniei au ramas in cursa Dragos Chircu (Loredana), Iuliana Puschila (Horia Brenciu), Stefan Stan (Smiley) si Cristian Sanda (Marius Moga).

In semifinala X Factor au ajuns Andrei Leonte (Mihai Morar), Iulian Vasile (Adi Sina), Alin Vaduva (Adi Sina) si T&L (Paula Seling). Sambata, pe 24 decembrie, vom afla cine ajunge in finala.

Pentru ca tu ai un concurent preferat in cele doua concursuri, suntem curiosi sa aflam daca parerea ta coincide cu parerea majoritatii. De aceea, te provocam sa ne spui cine crezi ca va castiga X Factor si Vocea Romaniei.

Cine va castiga X Factor?

Andrei Leonte

Iulian Vasile

Alin Vaduva

T&LCine va castiga Vocea Romaniei?

Iuliana Puschila

Dragos Chircu

Stefan Stan

Cristian Sanda

Mai multe stiri despre: x factor  vocea romaniei  castigator vocea romaniei  castigator x factor 
Publicat pe 22 Decembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram