BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Stella Anita si Andrei Chermeleu, prima aparitie impreuna dupa Vocea Romaniei

Stella Anita si Andrei Chermeleu, prima aparitie impreuna dupa Vocea Romaniei

Stella Anita si Andrei Chermeleu, prima aparitie impreuna dupa Vocea Romaniei

Stella si Andrei isi fac prima aparitie in public impreuna dupa participarea la Vocea Romaniei, alaturi de colegii lor din trupa de coveruri ”Colors In Stereo” miercuri, 12 februarie, de la ora 22 in cadrul unui concert pe care il sustine la Studio Hermes din Bucuresti.

Desi emisiunea de televiziune le-a adus mii de fani, Stella si Andrei au preferat sa petreaca o lua de zile in sala de repetitii alaturi de colegii lor Bogdan Ionescu - chitara, Marian Hancu- clape si Robert Acsintoaie - bass pentru a pregati un repetoriu variat, asupra caruia si-au pus amprenta personala (toate piesele sunt reorchestrate in maniera Colors In Stereo) si sa il faca sa sune foarte bine.

”Vocea Romaniei a fost o experienta extraordinara, pe care am repeta-o oricand cu placere, insa nimic nu se compara cu bucuria de a fi pe scena, foarte aproape de public. Suntem nerabdatori sa ne reintalnim cu fanii nostri intr-o atmosfera de club”, marturisesc Stella si Andrei.

Formatia Colors In Stereo a fost infiintata in anul 2011 de catre Stella Anita, Andrei Chermeleu si Bogdan Ionescu din dorinta de a aduce ceva diferit in zona muzicii cover din Romania. Piesele din repertoriu sunt energice, calde, pozitive si reorchestrate in maniera Colors In Stereo.
Mai multe stiri despre: concerte 2014 
Publicat pe 10 Februarie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu