BestMusic.ro » Vocea Romaniei » David Bryan (Vocea Romaniei), subiectul unui reportaj realizat de The Independent despre britanicii din Romania

David Bryan (Vocea Romaniei), subiectul unui reportaj realizat de The Independent despre britanicii din Romania

David Bryan (Vocea Romaniei), subiectul unui reportaj realizat de The Independent despre britanicii din Romania

David Bryan, concurentul celui de-al doilea sezon de la Vocea Romaniei si fost reprezentat al Romaniei la Eurovision, a fost subiectul unui reportaj realizat de ziarul The Independent din UK, despre britanicii din Romania. Articolul spune povestea si altor cetateni din Marea Britanice ce au gasit succesul in Romania, si a aparut in contextul ridicarii restrictiilor de munca in UK pentru cetatenii romani si bulgari.

David Bryan a abandonat scoala la 17 ani si pentru ca nu isi gasea de lucru in UK, a inceput sa participe la actiuni de voluntariat, care l-au adus in Romania, de care s-a indragostit si spune ca nu s-a gandit nicio secunda sa se intoarca acasa, chiar daca ar fi fost anonim: "In Romania poti obtine faima, dar faima nu-ti aduce si bani aici. S-ar putea sa scot 600 de euro la o nunta si 100 de euro la un concert. Dar am un nume aici si supravietuiesc din ceea ce-mi place".

David Bryan canta in acest moment in trupa Speak Floyd, singurul tribut romanesc dupa Pink Floyd.

Cititi reporajul integral aici.
Publicat pe 04 Decembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu