BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Emil Rengle - noul coregraf de la Vocea Romaniei (poze / video)

Emil Rengle - noul coregraf de la Vocea Romaniei (poze / video)

Emil Rengle - noul coregraf de la Vocea Romaniei (poze / video)

Dupa o cariera de invidiat in lumea dansului si televiziunii, Emil Rengle devine coregraful emisiunii Vocea Romaniei.

Colaborarile de succes l-au propulsat pe Emil in lumea showbizz-ului international si i-au adus de-a lungul anilor aparitii in cele mai importante show-uri de televiziune cum ar fi Romanii au talent, Dansez pentru tine si Vocea Romaniei. In plus, Emil Rengle si-a perfectionat tehnicile de dans la renumite scoli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) si Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

Emil s-a intors in Romania pentru a revolutiona imaginea dansului in tara noastra. El va urca pe scena de la Vocea Romaniei ca principal coregraf si se va ocupa de noua echipa de balet a emisiunii pentru a pune in scena cele mai spectaculoase momente.

"Atunci cand am plecat la studii in strainatate eram hotarat sa revin in Romania si sa impartasesc cu cei de aici lucrurile frumoase pe care urma sa le descopar. Sunt extrem de fericit ca datorita acestei colaborari voi avea oportunitatea de a face ceea ce mi-am propus. Sunt convins ca proiectul va fi unul de succes si ca vom face impreuna un sezon de neuitat al Vocii Romaniei,” a spus Emil Rengle.

Creativitatea si abilitatile sale au fost construite treptat, intai pe scena de la UNATC, apoi in cele mai mari scoli de dans internationale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle si-a perfectionat tehnicile de dans studiind alaturi de coregrafi celebri.

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator si coregraf din Romania. A castigat campionatul de dans Hip Hop International si a semnat coregrafia primei trupe de dans din Romania care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships in Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai cautat coregraf din tara noastra. A colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar si cu artistele internationale Alexandra Stan si INNA.

Fii la curent cu toate noutatile despre Vocea Romaniei

Mai multe stiri despre: vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 07 Octombrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu