BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Mihai Chitu, castigatorul Vocea Romaniei: Am compensat neincrederea in mine cu munca (video)

Mihai Chitu, castigatorul Vocea Romaniei: Am compensat neincrederea in mine cu munca (video)

Mihai Chitu, castigatorul Vocea Romaniei: Am compensat neincrederea in mine cu munca (video)

Mihai Chitu, proaspat castigator al celui de-al treilea sezon Vocea Romaniei, a acordat primul sau interviu dupa marea finala de aseara pentru Stirile ProTV. Mihai a vorbit despre participarea fara succes la primele doua editii ale concursului si cum a reusit ca de data aceasta sa devina el Vocea Romaniei.

Citeste si: Mihai Chitu a castigat Vocea Romaniei!

"Dupa fiecare esec, fie si la Vocea Romaniei, fie si muzical, intotdeauna am vrut sa-mi repar chestia aia. Am compensat neincrederea in mine cu munca. Am zis trebuie sa repar chestiile astea cumva. Poate asa voi ajunge sa cant si eu acolo. Tot parcursul asta am reparat niste chestii." a spus Mihai Chitu, care a castigat un premiu de 100,000 de euro si un contract cu Universal Music Romania.

Pentru ca este casatorit si are o fetita, o buna parte din banii castigati vor asigura viitorul familiei sale si cealalta va fi investita in cariera sa: "imi trebuie un band, sa canti live, lumea ma asteapta. Trebuie sa investesc in pasiunea mea. Voi investi in familie si in muzica." a spus Mihai Chitu.

>>> Vezi aici momentele din finala Vocea Romaniei

Stefan Stan, Julie Mayaya si Mihai Chitu, cei trei castigatori de pana acum ai concursului Vocea Romaniei.
Mai multe stiri despre: interviuri  castigator vocea romaniei 
Publicat pe 27 Decembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu