BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Next Star si Vocea Romaniei revin azi, de la ora 20.30

Next Star si Vocea Romaniei revin azi, de la ora 20.30

Next Star si Vocea Romaniei revin azi, de la ora 20.30

Mare bataie intre talent-show-uri se anunta diseara in prime-time, cand ProTV si Antena 1 difuzeaza primele editii din noile sezoane ale emisiunilor Vocea Romaniei si Next Star. Ambele vor debuta de la ora 20.30.

Programat initial sa inceapa vineri, 19 septembrie, in aceeasi zi cu X Factor, noul sezon Vocea Romaniei si-a mutat startul cu cateva zile mai devreme, anuntand un episod pilot, insa Antena 1 a contracarat rapid, anuntand ca difuzeaza in in aceeasi zi prima editie Next Star, ce ar fi trebuit sa inceapa joia viitoare.

Incepand cu saptamana viitoare, ambele emisiuni isi vor relua datele de difuzare deja stabilite: Next Star - joi, iar Vocea Romaniei - vineri.

"E razboi in televiziune! Vad zeci de postari si de articole in net. Da, e onorant sa fii in linia intai a frontului. "Vocea” e un colos international, "Next Star” e un show romanesc 100% pe care l-am inventat impreuna cu Dana si Claudiu, colegii mei, in cateva dupa-amieze. (…)Sunt invidios pe showuri mamut precum "Vocea”. Si-mi plac! Franciza "The Voice” costa cat bugetul pe cateva sezone de "Next Star”,care n-are franciza.Dar ce onorant e sa te bati cu Goliat… Din razboiul asta castiga publicul!Asadar, sa fie razboi!” a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook despre acest 'razboi', conform Pagina de Media.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  sezon 4 next star  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 16 Septembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu