BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Se da startul preselectiilor pentru noul sezon Vocea Romaniei!

Se da startul preselectiilor pentru noul sezon Vocea Romaniei!


Vocea Romaniei, emisiunea care aduce de patru sezone cele mai bune voci din tara in fata telespectatorilor, da startul preselectiilor pentru cel de-al cincilea sezon!

De la rock, hip-hop, R&B, soul, pop sau muzica clasica, la Vocea Romaniei doar vocea conteaza! Au inceput inscrierile pe www.vocearomaniei.protv.ro/vino-la-preselectii, pentru preselectiile care vor avea loc in Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Bucuresti.

Milioane de telespectatori au urmarit sezonul patru din cea mai buna competitie a vocilor, iar diversitatea si nonconformismul au fost elemente cheie pentru o editie de succes rasunator. Competitia a fost foarte stransa si din ce in ce mai multe voci de exceptie urca, in fiecare an, pe scena de la Vocea Romaniei, insa numai una iese invingatoare.

Formatul The Voice a castigat in 2015 premii ca: People’s Choice Awards - Favourite TV Competition Show, Kids’ Choice Awards - Favourite Talent Competition Show si Producers Guild of America - Outstanding Producer of Competition Television.

Alatura-te si tu unui fenomen mondial care a cucerit publicul din sintreaga lume si acorda-ti sansa ca vocea ta sa rasune in milioane de difuzoare!
Mai multe stiri despre: preselectii  vocea romaniei 
Publicat pe 22 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram