BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei: Alexandra Stan canta Vanilla Chocolat in semifinala

Vocea Romaniei: Alexandra Stan canta Vanilla Chocolat in semifinala


Alexandra Stan va fi invitata in editia de saptamana aceasta a celui de-al patrulea sezon Vocea Romaniei. Alexandra a pregatit un moment special si va urca pe scena alaturi de baletul emisiuni - PRO Dance, cu care colaboreaza si pentru proiectele sale.

Alexandra spune despre momentul pe care l-a pregatit: "Sunt tare nerabdatoare sa cant in premiera noul meu single, "Vanilla Chocolat", pe scena de la Vocea Romaniei. Imi place cum arata noul format si se vede frumos de cealalta parte a sticlei. Sunt convinsa ca si atmosfera din platou o sa imi placa, iar emotia concurentilor o sa ma molipseasca".

"Vanilla Chocolat" este un featuring cu Connect-R si este inclus pe noul album Alexandra Stan - "Unlocked".

Cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila au ales pentru semifinala Vocea Romaniei melodii care sa puna in valoare calitatile vocale ale concurentilor, si care sa garanteze un show de exceptie. Piese precum "At last" de la Eta James, "I Who Have Nothing" a lui Tom Jones, "Shook Me All Night" de la celebrii AC/DC, dar si "E Bine, E Bine, E Foarte Bine" a Mirabelei Dauer sunt doar cateva dintre ele.

Vocea Romaniei, sezon 4: ei sunt cei opt semifinalisti (video)

Alexandra Stan feat. Connect-R - Vanilla Chocolat (audio)
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  semifinala vocea romaniei  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 10 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram