BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei - Andrei Chermeleu despre confruntari: Trebuie sa stralucesti prin cel de langa tine

Vocea Romaniei - Andrei Chermeleu despre confruntari: Trebuie sa stralucesti prin cel de langa tine

Vocea Romaniei - Andrei Chermeleu despre confruntari: Trebuie sa stralucesti prin cel de langa tine

Andrei Chermeleu a trecut cu brio de etapa confruntarilor de sambata, din cadrul celui de-al doilea sezon Vocea Romaniei si pregateste pentru etapele live.

Andrei este hotarat sa ”fure” cat mai multe secrete de la Loredana care ii este mentor: ”Are cea mai mare experienta de live dintre jurati si imi place cum a reusit sa se mentina atata timp in topuri si vreau sa ii aflu toate secretele muzicale.” Special pentru fanii trupei Colors In Stereo, Andrei a recunoscut ca in alegerea sa a contat si faptul ca se intelege mai bine cu femeile. ”In faculta eram patru baieti si 150 de fete, deci....” Loredana s-a dovedit de altfel si foarte inspirata in alegerea piesei de la duel: ”Lori are un fler extraordinar la a ghici ce ti se potriveste”, spune Andrei.

La auditiile pe nevazute, presiunea emotionala l-a facut pe Andrei sa aiba impresia ca toata experienta acumulata pe scena este egala cu zero, la duel, emotiile au fost mult mai mari: ”Daca la inceput, in blinduri, erai singur si stapan pe ceea ce trebuia sa oferi, la duel am facut front comun cu inca un concurent pentru a oferi un moment special. Duelul trebuie sa fie un duet, asta e important. Sa stralucesti prin cel de langa tine.”

Andrei spune ca Vocea Romaniei este o chestie foarte cool: ”Echipa intreaga plecand de la productie pana la colegi este superba! Tineri, funny, destepti. Nu prea poate fi explicat, trebuie trait!”. Cat despre Lori, spune ca l-a invatat deja doua lucruri esentiale pentru orice artist: ”Lori este foarte tipicara si foarte constiincioasa. Munceste foarte mult si cand zic foarte mult, inseamna foarte mult.”

Andrei Chermeleu s-a 'duelat' in etapa confruntarilor cu Alina Panu, pe care a eliminat-o. Puteti vedea momentul in lista de aici.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  confruntari vocea romaniei  vocea romaniei sezon trei 
Publicat pe 18 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu