BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei: Andrei Chermeleu, Kinga Farkas si alti sase concurenti, eliminati

Vocea Romaniei: Andrei Chermeleu, Kinga Farkas si alti sase concurenti, eliminati

Vocea Romaniei: Andrei Chermeleu, Kinga Farkas si alti sase concurenti, eliminati

Inca opt concurenti au fost eliminati de la Vocea Romaniei dupa cea de-a doua gala live. Ce decizii au avut de luat Loredana, Horia Brenciu, Smiley si Marius Moga vedeti mai jos.

>>> Vezi aici toate momentele din a doua gala live Vocea Romaniei

Echipa Horia Brenciu:

Concurentul salvat de voturile publicului a fost Mihai Chitu, iar Horia Brenciu a avut de luat dificila decizie de a-i elimina pe Florin "Du Hast" Ilinca si Arpi Torok, salvand-o pe Georgia Dascalu.

Echipa Loredana:

Primul concurent ce merge mai departe, conform voturilor publicului, a fost Marius Marin. "Oricare dintre voi poate merge mai departe" a spus Loredana inainte de a face prima eliminare, pe Kinga Farkas. Ultima alegere s-a dat intre Andrei Chermeleu si Muneer, iar Lori l-a ales pe Muneer. Andrei Chermeleu paraseste si el competitia.

Echipa Smiley:

Din echipa Smiley, cel care a obtinut cele mai multe voturi din partea publicului si a fost salvat este Adrian Nour. Smiley a salvat-o pe Stella, si i-a trimis acasa pe George Secioreanu si Nicoleta Ticala.

Echipa Marius Moga:

Voturile publicului au dus-o direct in urmatoarea etapa pe Sanziana Niculae, iar Moga i-a trimis acasa pe Elena Salaru si Angelo Simonica. Felix Burdusa a fost alegerea sa pentru editia urmatoare.

Cum vi se par deciziile luate de antrenori?
Mai multe stiri despre: eliminari vocea romaniei  vocea romaniei sezon trei 
Publicat pe 07 Decembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu