BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei: vox box, Freddie latino si Beavis and Butt-Head, in cea de-a doua editie a confruntarilor (video)

Vocea Romaniei: vox box, Freddie latino si Beavis and Butt-Head, in cea de-a doua editie a confruntarilor (video)


Cea de-a doua editie de confruntari va aduce in ringul de la Vocea Romaniei noi momente de exceptie. Piese pop, rock, sau romantice vor acapara scena vineri seara, de la ora 20:30.

Concurentii care au fost urmariti cu interes de cand si-au castigat locul in echipe si pe care telespectatorii abia asteapta sa ii revada vor fi pusi in ring, doi cate doi.

Suprizele se vor tine lant in faza de formare a cuplurilor. Voci si personaje care au uimit pana acum vor fi alaturate pentru a crea niste momente spectaculoase si pentru a demonstra ca merita sa fie in cea mai buna competitie a vocilor.

Si de data aceasta cei patru antrenori vor fi la inaltime. Pavel Bartos va avea un exces de bunavointa si ii va acorda lui Marius Moga dreptul la replica, lasandu-l sa ii imite si el pe Smiley, Loredana si Tudor Chirila, ca recompensa pentru editia trecuta. Ce au avut cei trei de spus referitor la prestatia lui Marius, vom vedea vineri.

Lui Tudor i se va spune din nou "Chiriluta” si va intoarce favorul pe care l-a oferit in auditiile pe nevazute. Loredana se va inconjura de cei trei antrenori pentru a-i fi alaturi in momentul unei decizii foarte grele, iar Smiley va pregati un nou moment rock plin de energie.
Telespectatorii vor auzi de vox box, Freddie latino, ciucaleti, sentimente, animale, Beavis and Butt-Head si multe alte lucruri care vor transforma aceasta editie intr-una plina de momente frumoase si umor fin.

Incepand cu etapa confruntarilor aplicatia Fii Antrenor arata in timp real voturile celor peste 140.000 de romani care au descarcat aplicatia. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii descarcand aplicatia Fii Antrenor din AppStore si Google Plus.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 07 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram