BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei: noul sezon, produs de o echipa internationala

Vocea Romaniei: noul sezon, produs de o echipa internationala

Vocea Romaniei: noul sezon, produs de o echipa internationala

Cel de-al patrulea sezon Vocea Romaniei va fi produs de o echipa internationala cu experienta pe pietele tv din Cehia si Slovacia, anunta ProTV, dupa ce Mona Segall a parasit trustul in urma cu cateva luni.

Noua echipa care va coordona show-ul va fi condusa de Peter Majesky si Melanie Triebel, producatori cu peste 15 ani de experienta in Germania, Cehia si Slovacia. Echipa de productie din Romania ii va sustine pe cei doi specialisti, asigurand formatului savoarea locala apreciata de publicul roman. Adevarata competitie a vocilor isi va suprinde telespectatorii in aceasta toamna printr-o noua imagine, schimbare ce se va regasi de la noul decor modern si fresh, pana la un spectacol de lumini impresionant.

Peter Majesky activeaza ca regizor de peste 20 de ani, iar in ultimii cinci ani a lucrat ca producator pentru multe show-uri de renume din Cehia si Slovacia. Peter a fost liderul echipei care a condus productia "The Voice” timp de doua sezoane si a produs editii locale ale unor emisiuni de top precum "Big brother”, "Pop Idol” sau "Are you smarter than a fifth grader?”. Mai mult, noul producator de la PRO TV s-a ocupat si de competitii precum "Miss Slovacia”, timp de patru editii, "Miss Cehia”, pentru doua editii, "Slovak Music Awards” (trei editii), "Czech Music Awards” (trei editii) si "Farmer wants a wife”.

Melanie Triebel lucreaza in domeniu de 16 ani si a inceput aventura in televiziune in 2008, in cadrul Endemol Entertainment Germany. Aici, Melanie a lucrat pentru show-uri ca "Who wants to be a millionaire" (RTL), "Fear Factor" (RTL), "Surprise Surprise" (ZDF), "Deal or no Deal" (SAT.1) sau "Marry me" (SAT.1). Intre 2007 si 2008, a fost producatorul seriei "Guinness World Records” de la RTL, iar apoi a colaborat cu canalele RTL 2, ARD si WDR pentru mai multe emisiuni interactive.

Pentru a patra oara, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos vor porni in cautarea celei mai spectaculoase voci. In misiunea de a cauta cele mai bune voci ale Romaniei se alatura in aceasta toamna un nou jurat, ce va completa echipa de succes si va aduce un plus de dinamism.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 26 Iunie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu