BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei: ce gandesc concurentii inainte de marea finala?

Vocea Romaniei: ce gandesc concurentii inainte de marea finala?


Cei patru finalisti Vocea Romaniei ne impartasesc gandurile nainte de marea finala ce are loc in aceasta seara, la 20:30. Ce gandesc Tiberiu Albu, Maria Hojda, Aliona Munteanu si Anda Dimitriu cu cateva ore inainte de cel mai important moment din cariera lor de pana acum? Aflati mai jos.

Tiberiu Albu (echipa Tudor Chirila): "Eu si Tudor ne folosim de fiecare secunda pe care putem sa o petrecem impreuna si sa ne gandim la orice plusuri am putea aduce pentru seara de vineri. Sunt foarte stresat din cauza volumului de munca, insa cu siguranta va fi apogeul drumului meu la Vocea Romaniei.”

Maria Hojda (echipa Loredana): "Incerc sa lucrez fiecare moment in parte cu Lori si cu Lucia si sa imi pastrez energia pentru momentul meu de maine seara. Am avut putine emotii, insa acum incep sa scap de ele pentru ca lucrurile incep sa se aseze. Abia astept sa urc pe scena, pentru ca am pregatit niste momente cu adevarat speciale.”

Aliona Munteanu (echipa Smiley): "Am deja foarte mari emotii, o dorinta enorma de a ma prezenta cel mai bine si regret foarte tare ca totul se termina. Aceasta saptamana a fost un pic mai complicata, a trebuit sa invat trei piese noi si am muncit foarte mult ca sa cream niste momente pline de emotie.”

Anda Dimitriu (echipa Marius Moga): "Sunt foarte emotionata! In ultimele zile am muncit foarte mult impreuna cu antrenorul meu, care la fel ca si mine este un perfectionist. Tot ce ne dorim este ca momentele noastre sa fie incarcate de emotie si sa ajunga la sufletele oamenilor.”

Fiecare concurent va interpreta cate trei piese, iar invitatii serii sunt David Bisbal, Inna si Mihai Chitu.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  finala vocea romaniei  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 19 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram