BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei: Inna si Mihai Chitu, invitati in finala

Vocea Romaniei: Inna si Mihai Chitu, invitati in finala


Alaturi de David Bisbal, un nume celebru in industria muzicala latino la nivel international, in finala Vocea Romaniei vor mai urca pe scena inca doi invitati, anunta ProTV: Inna - o voce 100% romaneasca care a castigat inimile oamenilor din intreaga lume si Mihai Chitu - castigatorul marelui trofeu Vocea Romaniei in sezonul precedent.

"Ma bucur ca voi canta pentru a doua oara in finala Vocea Romaniei. Chiar daca programul meu este foarte incarcat in aceasta perioada, nu aveam cum sa lipsesc! Abia astept show-ul de vineri de la Vocea Romaniei!” – a declarat Inna.

Mihai Chitu revine la Vocea Romaniei, pe scena care i-a adus marele trofeu sezonul trecut. De data aceasta fara presiunea marii finale pe umerii sai, Mihai declara: "E o mare bucurie si o onoare sa ma intorc pe acesta scena si sa cant! Nu mai sunt emotii de concurent, insa sunt emotii pentru ca este o scena foarte mare si te urmaresc milioane de oameni. Nu cred ca este cineva care sa urce pe scena de la Vocea Romaniei fara sa aiba emotii!”.

Surprizele nu se opresc aici. Pe langa ce trei artisti, telespectatorii vor mai avea parte de surprize muzicale, atat de la concurenti, antrenori, cat si de la invitatii surpriza, nume sonore din muzica romaneasca, care vor fi alaturi de ei pentru a crea un show senzational pentru marea finala.

Voturile publicului sunt asteptate si in aceasta vineri pentru a decide cine va fi Vocea Romaniei!
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  finala vocea romaniei  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 18 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram