BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei: Iulia Dumitrache, Lucian Francu si alti sase concurenti, eliminati

Vocea Romaniei: Iulia Dumitrache, Lucian Francu si alti sase concurenti, eliminati

Vocea Romaniei: Iulia Dumitrache, Lucian Francu si alti sase concurenti, eliminati

Surpriza in prima gala live din noul sezon Vocea Romaniei. Nu patru, ci opt concurenti au fost eliminati in editia din 1 decembrie, cate doi din fiecare echipa.

Daca sezoanele trecute, echipele isi prezentau concurentii doua cate doua, de data aceasta sistemul s-a schimbat. Cate patru concurenti din fiecare echipa a cantat si unul singur a fost salvat de voturile publicului. In mana antrenorilor a ramas soarta celorlati trei, dintre care doar unul a fost salvat. Vedeti mai jos cine a plecat acasa si cine merge mai departe.

>>> vezi aici prestatiile concurentilor din primul live

Echipa Smiley:

Claudia Iuga a fost cea salvata de public, iar Smiley a salvat-o pe Iolanda. Cei care parasesc concursul sunt Lucian Francu si Razvan Alexa.

Echipa Horia Brenciu:

Publicul a oferit cele mai multe voturi Denisei Mosincat, asa ca ea merge mai departe spre gala doi. Cei doi eliminati de Horia Brenciu, carora antrenorul le-a promis ca vor urca alaturi de el pe scena la Romexpo, in primavara, sunt Florin Timbuc si Andrei Hanghiuc . Horia a salvat-o pe Ana Maria Mirica.

Echipa Loredana:

Cele mai multe voturi din partea publicului le-a primit Alina Dorobantu. Loredana l-a salvat pe Florin Mandru si a ales sa-i trimita acasa pe Aurel Niamtu si Iulia Dumitrache.

Echipa Marius Moga:

Preferintele publicului au mers, in cazul echipei Moga, catre Andi Grasu. Primul concurent pe care Moga a ales sa-l trimita acasa a fost Dana Torop. Antrenorul a ales sa o salveze pe Jovana Milanovic, asa ca Andrei Loica a plecat acasa.
Mai multe stiri despre: video vocea romaniei  eliminari vocea romaniei  vocea romaniei sezon trei 
Publicat pe 02 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram