BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei: Iulia Dumitrache, Lucian Francu si alti sase concurenti, eliminati

Vocea Romaniei: Iulia Dumitrache, Lucian Francu si alti sase concurenti, eliminati

Vocea Romaniei: Iulia Dumitrache, Lucian Francu si alti sase concurenti, eliminati

Surpriza in prima gala live din noul sezon Vocea Romaniei. Nu patru, ci opt concurenti au fost eliminati in editia din 1 decembrie, cate doi din fiecare echipa.

Daca sezoanele trecute, echipele isi prezentau concurentii doua cate doua, de data aceasta sistemul s-a schimbat. Cate patru concurenti din fiecare echipa a cantat si unul singur a fost salvat de voturile publicului. In mana antrenorilor a ramas soarta celorlati trei, dintre care doar unul a fost salvat. Vedeti mai jos cine a plecat acasa si cine merge mai departe.

>>> vezi aici prestatiile concurentilor din primul live

Echipa Smiley:

Claudia Iuga a fost cea salvata de public, iar Smiley a salvat-o pe Iolanda. Cei care parasesc concursul sunt Lucian Francu si Razvan Alexa.

Echipa Horia Brenciu:

Publicul a oferit cele mai multe voturi Denisei Mosincat, asa ca ea merge mai departe spre gala doi. Cei doi eliminati de Horia Brenciu, carora antrenorul le-a promis ca vor urca alaturi de el pe scena la Romexpo, in primavara, sunt Florin Timbuc si Andrei Hanghiuc . Horia a salvat-o pe Ana Maria Mirica.

Echipa Loredana:

Cele mai multe voturi din partea publicului le-a primit Alina Dorobantu. Loredana l-a salvat pe Florin Mandru si a ales sa-i trimita acasa pe Aurel Niamtu si Iulia Dumitrache.

Echipa Marius Moga:

Preferintele publicului au mers, in cazul echipei Moga, catre Andi Grasu. Primul concurent pe care Moga a ales sa-l trimita acasa a fost Dana Torop. Antrenorul a ales sa o salveze pe Jovana Milanovic, asa ca Andrei Loica a plecat acasa.
Mai multe stiri despre: video vocea romaniei  eliminari vocea romaniei  vocea romaniei sezon trei 
Publicat pe 02 Decembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu