BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei, sezonul cinci, debuteaza cu reguli noi 

Vocea Romaniei, sezonul cinci, debuteaza cu reguli noi 


Mai avem foarte putin de asteptat pana cand cel de-al cincilea sezon al emisiunii concurs Vocea Romaniei va incepe.

Show-ul va debuta pe 18 septembrie, de la 20:30 pe Pro Tv, intr-un nou decor, dar si cu schimbari in regulament. In acest an, Vocea Romaniei se va apropia si mai mult de formatul international, asa ca echipa e productie a introdus doua reguli deja existente in afara.

Pavel Bartos, prezentatorul show-ului a declarat: "Noile reguli de la Vocea Romaniei, impuse de formatul international al show-ului, ma fac sa fiu si mai apropiat de toti cei care participa si sa-i sustin mai puternic, indiferent de rezultatul prestatiei lor.”

Anul acesta, in etapa auditiilor pe nevazute, daca niciun antrenor nu va apasa butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu se vor mai intoarce la finalul momentului.

O alta noutate este reprezentata de duelurile incrucisate, ceea ce inseamna ca in semifinale, cei patru antrenori se pit provoca reciproc. Fiecare antrenor isi poate alege un concurent dintr-o alta echipa pentru a se duela cu unul din echipa sa. Datorita acestei schimbari, este posibil ca nu toti antrenorii sa aiba un concurent in finala.

Dan Alexandrescu, Producator Executiv Vocea Romaniei: "Ne dorim ca fiecare sezon Vocea Romaniei sa aduca elemente surpriza si noutati pentru telespectatori, iar cele doua reguli noi duc intreaga productie un pas mai departe. Avem voci foarte bune, iar show-ul va fi unul intens, cu o gama larga de emotii si reactii. Anul acesta, confruntarea va fi mai dura ca oricand, atat pentru concurenti, cat si pentru antrenori.”
Mai multe stiri despre: vocea romaniei  auditii vocea romaniei  juriu vocea romaniei 
Publicat pe 03 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram