BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Vocea Romaniei: Stella Anita despre confruntari: Serban Cazan i-a aratat lui Smiley ca i s-a facut pielea de gaina

Vocea Romaniei: Stella Anita despre confruntari: Serban Cazan i-a aratat lui Smiley ca i s-a facut pielea de gaina

Vocea Romaniei: Stella Anita despre confruntari: Serban Cazan i-a aratat lui Smiley ca i s-a facut pielea de gaina

Desi nu s-a vazut pe camere, Stella Anita a intrat pe scena de la Vocea Romaniei cu lacrimi in ochi de emotie si bucurie. Andrei Chermeleu, iubitul ei, a evoluat inaintea ei si a avut ocazia sa il vada castigand proba duelului inainte ca ea sa stie cum se va termina duelul ei.

”Trairea a fost de zece ori mai puternica. Cand canti alaturi de cineva se amplifica emotiile. Duelurile sunt gandite si pregatite sa fie un moment frumos, sa impresioneze. Am intrat plansa pe scena, cu un nod un gat dar si cu o infuzie de adrenalina. N-am mai simtit nevoia sa fac acrobatii vocale, atat de intensa a fost trairea. Intensitate care a ajuns pana la jurati si asistentii lor. De indata ce Stella a inceput sa cante, Serban Cazan i-a aratat lui Smiley ca i s-a facut piele gaina.”

La fel ca in cazul lui Andrei Chermeleu, alegerea piesei a fost una inspirata. Emeli Sande este una din solistele preferate ale Stellei: ”Este o artista matura vocal, e un suflet matur, iar piesele ei spun povesti in care ma regasesc.”

Pregatirile au fost intense atat in sala de repetitii impreuna cu partenerul de scena si duel la Vocea Romaniei, dar si in sala de forta, pentru ca Stella si-a dorit sa fie in forma maxima.

Vezi momentul Stellei de la confruntari in lista de aici.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  confruntari vocea romaniei  vocea romaniei sezon trei 
Publicat pe 18 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu