BestMusic.ro » Vocea Romaniei » Azi: ultimele confruntari la Vocea Romaniei (video)

Azi: ultimele confruntari la Vocea Romaniei (video)


Atmosfera se tensioneaza in aceasta vineri la Vocea Romaniei. Concurentii ramasi in concurs lupta in continuare pentru un loc in drumul catre marele trofeu. Antrenorii isi vor ocupa din nou locurile pe scaune si vor fi martorii momentelor ce vor suprinde si vor starni cuvinte de lauda, sau vor dezamagi. Momente din ce in ce mai aprige si dueluri pe masura pentru ultimele locuri in showurile live se vor disputa azi, de la ora 20.

Telespectatorii vor asista la un moment induiosator, de iubire neconditionata, venit din partea celor mai sincere fiinte: copiii. Un discurs plin de incredere al unei concurente si o disputa intre antrenor si un membru din echipa sa vor pune in evidenta un spirit de artist care functioneaza dupa propriile reguli.

Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila si-au dorit sa puna in scena momente extraodinare care sa ramana in mintea telespectatorilor si care sa demonstreze calitatile concurentilor. Loredana a ales sa mearga mai departe cu spiritele rebele. Smiley a creat: "unul dintre cele frumoase duete pe care le-am vazut in ultimele patru sezoane la Vocea Romaniei”, dupa cum a declarat unul dintre antrenori. Moga a transformat o piesa rock intr-un moment felicitat de ceilalti antrenori si le-a spus concurentilor: "V-ati autodepasit toate fricile pe care le aveati si aste e cel mai important moment!”. Tudor a pus doua voci puternice in ring si a concluzionat: "Ati facut momentul memorabil pe care il asteptam!”.

Cei patru antrenori vor fi pusi din nou in situatia de a alege intre voci cu rezonanta care au reusit sa ii impresioneze in auditiile pe nevazute. Daca au ramas la fel, daca au evoluat, daca au fost mai slabi decat atunci, cine continua concursul, cine pleaca si cine va fi salvat ramane de vazut maine seara!

In etapa confruntarilor, romanii pot vedea in timp real la TV rezultatele votului din aplicatia "Fii Antrenor”, care a strans deja peste 170.000 de descarcari. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii prin intermediul aplicatiei "Fii Antrenor” disponibila in AppStore si Google Plus.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  vocea romaniei sezon 4 
Publicat pe 14 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram