BestMusic.ro » The Wax Road »  The Wax Road si-au lansat o linie de tricouri

 The Wax Road si-au lansat o linie de tricouri

 The Wax Road si-au lansat o linie de tricouri

"Pana in momentul in care am hotarat sa cream propriile tricouri, gandeam ca ele sunt simple articole vestimentare. Acum insa, am inteles cu adevarat ce este acest obiect al garderobei, ce dintr-un lucru banal s-a transformat in unul genial.”

Tricoul este un mod fenomenal de exprimare sau transmitere a unui mesaj. El chiar reda ceea ce esti si cum esti. El nu depinde de moda sau trend si capata o valoare istorica din moment ce a intrat in posesia ta.

Asta, i-a motivat pe baietii din The Wax Road sa redescopere acest obiect vestimentar si nu doar in termen spiritual dar si cel industrial.

Au studiat ce este un tricou, au inteles care este stofa si croiul de care au nevoie. Au testat mai multi furnizori ca sa aleaga cel mai bun si pana la urma, l-au realizat la o mica fabrica din orasul lor natal dupa propriul proiect. Pentru ei orice obiect marca The Wax Road trebuie sa traiasca nu mai putin decat muzica lor, adica vesnic.

Mai jos puteti vedea un video despre tricourile lor, realizat de ei insisi, iar aici (igg.me/at/thewaxroad), le puteti pipai si chiar purta procurandu-le in avans, astfel contribuind la campania de colectare de fonduri pentru albumul lor de debut.

La in acest moment The Wax Road au colectat 1623 euro din 5000 euro, iar campania lor dureaza pana la sfarsitul lunii august.
Mai multe stiri despre: videoclip nou 2015  piesa noua 2016 
Publicat pe 22 August 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram