BestMusic.ro » The Weeknd »   The Weeknd lanseaza materialul "The Highlights"  

  The Weeknd lanseaza materialul "The Highlights"  

  The Weeknd lanseaza materialul "The Highlights"
 

Desi "The Highlights" nu este considerat un album "Greatest Hits", acest material ofera ascultatorilor o incursiune bogata in vastul repertoriu al lui The Weeknd.

Pentru a onora prima zi din "Black History Month”, The Weeknd a anuntat o colaborare cu Postmates pentru colectia lor de merchandise Black-Owned. Utilizatorii Postmates vor vedea colectia in partea de sus a feedului, atunci cand acestia acceseaza aplicatia Postmates. Pentru a da startul colaborarii, The Weeknd a ales un restaurant local detinut de o persoana de culoare din Tampa, Mama's Southern Soul Food, pentru a hrani lucratorii medicali de la AdventHealth Carrollwood (in apropiere de stadionul unde va avea loc Superbowl), care au primit 150 de mese gratuite, modalitate prin care li se recunoaste si li se recompenseaza eforturile lor neobosite pentru a salva vieti si a-si pastra comunitatea in siguranta.

In plus, The Weeknd a anuntat recent turneul mondial "After Hours”. Turneul global de 104 de date va incepe pe 14 ianuarie 2022, la Vancouver, in cadrul Pepsi Live la Rogers Arena cu escale in Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Paris, Londra si multe alte orase din intreaga lume, inainte de a se incheia pe 18 noiembrie 2022 la Glasgow, la SSE Hydro. Anuntul vine cu doar cateva zile inaintea spectacolului de la Super Bowl. Biletele vor fi puse in vanzare incepand de luni, 8 februarie, pe platforma Ticketmaster.com.

Tracklist The Highlights:

Save Your Tears

Blinding Lights

In Your Eyes

Can’t Feel My Face

I Feel It Coming (With Daft Punk)

Starboy (With Daft Punk)

Pray For Me (With Kendrick Lamar)

Heartless

Often

The Hills

Call Out My Name

Die For You

Earned It (Fifty Shades of Grey)

Love Me Harder (With Ariana Grande)

Acquainted

Wicked Games

The Morning

After Hours
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 08 Februarie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/