BestMusic.ro » The Weeknd »   The Weeknd lanseaza o versiune speciala a piesei "Save Your Tears", alaturi de Ariana Grande

  The Weeknd lanseaza o versiune speciala a piesei "Save Your Tears", alaturi de Ariana Grande

  The Weeknd lanseaza o versiune speciala a piesei "Save Your Tears", alaturi de Ariana Grande

The Weeknd si Ariana Grande nu sunt la prima colaborare. Dupa mega hitul "Love Me Harder” si recenta piesa, "off the table”, de pe albumul Arianei – "positions”, cei doi artisti isi surprind publicul din intreaga lume cu o noua versiune a hitului lui The Weeknd – "Save Your Tears”.

In timp ce deja hitul "Save Your Tears" ocupa primul loc in topul 40 radio si este una dintre cele mai ascultate piese; depasind 1 miliard de stream-uri, The Weeknd face echipa cu Ariana Grande pentru un remix neasteptat.

The Weeknd este cel mai difuzat artist R&B din 2021 si After Hours ramane cel mai difuzat album R&B din ultimul an, continuand de la lansarea sa la inceputul anului 2020. El are cele 2 melodii in Top 5 cele mai transmise la nivel global, "Blinding Lights” si "Save Your Tears”. Ariana Grande este primul artist care a ocupat primele trei locuri Billboard Hot 100, de la The Beatles in 1964, cu hiturile "7 rings”, "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored” si "Thank U, Next ”. In 2020, ea a devenit primul si singurul artist care a debutat cu 5 single-uri pe locul 1, din istoria topurilor.

The Weeknd a lansat pe 20 martie 2020 cel de-al patrulea material discografic din cariera – After Hours, album care include hiturile "Blinding Lights”, "Heartless” sau "Save Your Tears”.

"After Hours” a aparut la aproape patru ani de la anteriorul album al artistului – Starboy (2016) si dupa EP-ul din 2018 – My Dear Melancholy.

Albumul "After Hours” contine 14 melodii si este primul material al artistului care nu include nicio colaborare. Materialul este produs de The Weeknd, alaturi de o serie de producatori precum Metro Boomin, Ricky Reed, Max Martin si multi altii.
Publicat pe 23 Aprilie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu