BestMusic.ro » The Weeknd »   The Weeknd lanseaza single-ul "Take My Breath"  

  The Weeknd lanseaza single-ul "Take My Breath"  

  The Weeknd lanseaza single-ul "Take My Breath"
 

The Weeknd lanseaza single-ul foarte asteptat "Take My Breath”, prima piesa de pe viitorul sau album, asa cum a fost anuntat in interviul copertii GQ, saptamana aceasta. Piesa exemplifica abilitatea lui The Weeknd de a-si evolua, in mod constant, sunetul si priceperea de a povesti prin muzica sa. Lansarea piesei este insotita de un vizual fascinant, regizat de Cliqua.

Weeknd a postat despre noul material o serie de tweets, culminand cu un trailer pe care l-a impartasit duminica trecuta. Luni dimineata, GQ a debutat primul numar la nivel mondial, cu aceeasi coperta pe toate editiile, fapt care nu s-a mai intamplat in ultimii 90 de ani. In interviul GQ, The Weeknd a sugerat ceea ce ascultatorii ar putea anticipa viitoarea inregistrare. In aceeasi zi, The Weeknd a dezvaluit un fragment din "Take My Breath”, impreuna cu data lansarii.

"Take My Breath” marcheaza cel mai recent material al lui Weeknd de la lansarea albumului sau "After Hours", apreciat de critici, lansat in martie 2020. After Hours este al patrulea album #1 al lui The Weeknd si este certificat cu dublu platina de catre RIAA, avand peste 15,7 miliarde de ascultari. "After Hours" a ocupat primul loc in topurile din 20 tari, inclusiv Canada si Regatul Unit.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 09 August 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/