BestMusic.ro » Thievery Corporation » Thievery Corporation canta la B'estfest

Thievery Corporation canta la B'estfest


THIEVERY CORPORATION revine la Bucuresti, pentru un nou show exploziv, de data aceasta la B’ESTFEST!

Celebra trupa americana care in noiembrie anul trecut zguduia Sala Palatului cu de "doua ori mai mult sub-bass decat intr-un concert obisnuit”, va urca pe scena B’ESTFEST pe 1 iulie, in "Ziua Zero”, alaturi de The Killers si Patrice. Entuziasmati de reactia publicului roman, membrii trupei si-au respectat promisiunea de a reveni la Bucuresti, pregatind pentru 2009 un show cel putin la fel de electrizant.

Cu o muzica electronica abstracta, instrumentala, al carei sound poate fi incadrat undeva intre trip-hop si acid jazz, duo-ul THIEVERY CORPORATION ( Rob Garza si Eric Hilton ) s-a impus rapid pe scena de profil, reusind sa atraga atentia nu doar prin originalitatea stilului muzical si a show-urilor spectaculoase, ci si datorita versurilor cu puternica incarcatura sociala sau politica.

Biletele pentru "Ziua Zero”, cele pentru AFTERSHOCK, biletele de o zi, precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta. B’ESTFEST va avea loc in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, lista artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.
Mai multe stiri despre: electro  Thievery Corporation  Bestfest  festivaluri 
Publicat pe 26 Februarie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram