BestMusic.ro » Tina Turner » Nimic nu o opreste pe Tina Turner, nici macar o boala

Nimic nu o opreste pe Tina Turner, nici macar o boala


Legendara Tina Turner a fost spitalizata la sfarsitul saptamanii trecute, in New York, din cauza unei febre foarte puternice, dar a refuzat sa-si amane concertul sold-out pe care trebuia sa-l sustina in Madison Square Garden din New York.

Cantareata a mentionat ca decizia de a canta, chiar daca nu era in cea mai buna conditie, i-a apartinut in totalitate.

Fanii sunt foarte importanti pentru ea si daca ei au platit ca sa o vada, atunci ea trebuie sa faca orice ii sta in putinta pentru a nu-i dezamagi.

Potrivit New York Post, Tina Turner si-a impresionat fanii, pe parcursul celor mai bine de doua ore de concert. Chiar si VIP-urile au ramas surprinse de faptul ca si la 69 de ani Tina se misca asemenea unei adolescente.

Printre cunoscutii care au venit la show s-au numarat Tom Cruise, Katie Holmes si Anne Hathaway.

In alta ordine de idei, Tina Turner are o urmasa de seama. Este vorba despre Beyonce , pe care Kanye West o considera mult mai buna.

`Nimeni nu vrea sa admita ca Beyonce este o legenda vie si e la fel de mare, daca nu chiar mai mare, decat artistii pe care i-am avut in trecut... probabil ca e mai mare decat Tina Turner `, a spus Kanye West , citata de rap-up.com.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: turneu  Tina Turner  boala 
Publicat pe 03 Decembrie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram