BestMusic.ro » Tokio Hotel » Tokio Hotel, campionii Top 20 BestMusic

Tokio Hotel, campionii Top 20 BestMusic

Tokio Hotel, campionii Top 20 BestMusic

Tokio Hotel ocupa prima pozitie in Top 20 BestMusic de 19 saptamani consecutiv, datorita voturilor exprimate de utilizatori.Cei care vor sa-si puna idolul la loc de cinste intr-un clasament muzical, o pot face pe bestmusic.ro.
Pe parcursul celor cinci ani de cand exista Top 20 Bestmusic, Anahi, Alexander Rybak si Tokio Hotel au ocupat pozitia fruntasa zeci de saptamani la rand.

Recordul absolut il detine Anahi, care a reusit sa reziste pe primele cinci locuri din Top 20 Bestmusic vreme de 67 de saptamani, urmata de Alexander Rybak cu 56 de saptamani si Tokio Hotel cu 19 saptamani.

Cele mai noi intrari in clasament, de la resetarea topului efectuata ieri - 9 mai, sunt Anahi – Para Que (locul 4) si Britney Spears – Till The World Ends (locul 9).

Mecanismul prin care muzica ta preferata poate ajunge pe primul loc este foarte simplu: saptamanal, utilizatorii Bestmusic sunt invitati sa propuna in sectiunea de comentarii artisti/trupe cu piesa favorita din repertoriu (recenta!), astfel incat ea sa ajunga printre cele cinci propuneri saptamanale supuse la vot.

Propunerile cu cel mai mare punctaj sunt eligibile sa ocupe un loc in clasamentul general, cata vreme scorul este mai mare decat cel acumulat de piesele care se afla deja in top.

De pilda, daca o propunere obtine cu minim un punct mai mult decat ocupantul primei pozitii din top, ea poate sa se propulseze direct in varful clasamentului.

Propunerile pentru aceasta saptamana, sugerate de utilizatorii bestmusic.ro, sunt urmatoarele:

Rihanna – California King Bed

Selena Gomez – Who Says

Miley Cyrus – Who Owns My Heart

Dulce Maria – Ya No

Bullet for My Valentine – Your Betrayal

Top 20 BestMusic accepta orice sugestie din partea voastra, indiferent de genul muzical pe care il propuneti.

Propune si voteaza muzica ta preferata pe bestmusic.ro sau pe pagina de Facebook Voteaza Top 20 Bestmusic.ro, unde topul va asteapta zilnic sa va exprimati punctul de vedere.

Nu mai sta pe ganduri, Top 20 BestMusic iti pune idolul la loc de cinste!
Mai multe stiri despre: topuri  muzica 2011  top tokio hotel 
Publicat pe 10 Mai 2011 , de romania bestmusic

Adauga un comentariu