BestMusic.ro » Tom Odell » Tom Odell a lansat clipul piesei "Go Tell Her Now"

Tom Odell a lansat clipul piesei "Go Tell Her Now"

Tom Odell a lansat clipul piesei "Go Tell Her Now"

Indragitul Tom Odell a revenit cu un clip oficial pentru single-ul "Go Tell Her Now". Piesa este extrasa de pe cel mai recent material al artistului, "Jubilee Road", care a fost lansat pe 26 octombrie 2018 si a fost primit cu mult entuziasm de catre fanii acestuia.

"Jubilee Road" reprezinta cel de-al treilea album al britanicului, dar si cel mai sincer de pana acum.

"I think it's my most honest album, and I really can't wait for people to hear it. It's a bit different than most of the music that is being released today. It is unique in that regard.", a declarat Tom Odell.

Noi il vedem live pe 16 februarie la Arenele Romane si ne vom bucura impreuna de noul album dar si de cele mai indragite piese ale sale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- presale: 119 lei Acces General

- in ziua concertului: 130 lei Acces General

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Mai multe stiri despre: album nou  concerte 2019  piesa noua 2019 
Publicat pe 02 Februarie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu