BestMusic.ro » Tom Petty » Tom Petty spune ca asemnarile dintre piesa lui si cea a lui Sam Smith este un "accident muzical"

Tom Petty spune ca asemnarile dintre piesa lui si cea a lui Sam Smith este un "accident muzical"


Tom Petty a emis un comunicat de presa in care spune ca asemanarile dintre piesa "Stay With Me" compusa de Sam Smith si hit-ul lui "I Won`t Back Down" din 1989, nu reprezinta nimic mai mult decat "un accident muzical".

La inceputul acestei saptamani, a fost dezvaluit faptul ca Tom Petty are 12,5 la suta din drepturile de autor asupra piesei lui Sam Smith din cauza similitudinilor dintre cele doua piese.

Desi aceste detalii tocmai au iesit la iveala, se pare ca neintelegerile au fost rezolvate in instanta in luna octombrie a anului trecut.

TYom Petty a emis un comunicat de presa zilele trecute in care i-a laudat atat pe Sam Smith, cat si pe echipa cu care acesta lucreaza pentru solutionarea acestor neintelegeri.

"In ceea ce il priveste pe Sam Smith, permiteti-mi sa spun ca nu am niciun resentiment fata de el. Toti anii in care am compus mi-au aratat ca aceste lucruri se pot intampla. De cele mai multe ori iti dai seama inainte ca piesa respectiva sa fie lansata, dar in acest caz nu s-a intamplat asa. Echipa lui Sam a fost foarte intelegatoare in ceea ce priveste situatia si am ajuns foarte usor la un acord. Cuvantul "proces" nu a fost spus vreodata si nu asta a fost intentia mea. Oricum nu mai este nimic de spus legat de asta. Cum au iesit informatiile in presa, este un eveniment care nu a tinut de mine sau de Sam. El a fost corect, iar eu am dat uitarii totul. Nu a fost decat un accident muzical. Ii doresc lui Sam toate cele bune in cariera sa. Pace si iubire tuturor!"

Ininate de comunicatul emis de Petty, din partea unui reprezentant al artistului britanic a venit o declaratie care spune ca asemanarile dintre "Stay With Me" si "I Won`t Back Down" sunt "simpla coincidenta".
Mai multe stiri despre: acuzatii plagiat  scandaluri vedete 
Publicat pe 30 Ianuarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram